ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ - ΚΑΝΑΡΙΑ ΝΗΣΙΑ 97€ ΤΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



Ταξιδέψτε τέλη Σεπτέμβρη για μια εβδομάδα στη Βαρκελώνη και στη Λανθαρότε των Καναρίων νήσων ,με μόλις 97€ τα αεροπορικά ή 235€ μαζί με διαμονή ,από Θεσσαλονίκη.

Οι ημερομηνίες είναι 29/09 με 06/10 και η τιμή με την διαμονή βασίζεται με βάση τα 4 άτομα 

Συγκεκριμένα θα μείνετε συνολικά επτά βράδια.Το πρώτο και το τελευταίο βράδυ θα μείνετε στη Βαρκελώνη σε ξενοδοχείο στο κέντρο και τα υπόλοιπα  πέντε βράδια στο Πουερτο Ντελ Κάρμεν στη Λανθρότε ,σε εξαιρετικό Airbnb με πισίνα.



Η Λανθαροτε είναι ηφαιστειογενές νησί στον Ατλαντικο ωκεανό ,απέναντι από τις ακτές του Μαρόκου ,ανήκει στην Ισπανία και μαζί με άλλα νησιά αποτελούν τα Κανάρια νησιά.Το κλίμα των νησιών αυτών θεωρείται από τα καλύτερα στο κόσμο καθώς έχουν σταθερή μέση θερμοκρασία τους 25 βαθμούς όλο τον χρόνο ,κάνοντας το αγαπημένο προορισμό των Ευρωπαίων τον χειμώνα.

Θα συναντήσετε πολλά φυσικά πάρκα ,υπέροχες παραλίες και πανέμορφα τοπία.Θα δείτε επίσης και καμήλες καθώς βρίσκεται απέναντι από την έρημο Σαχαρα και έχει πολλά στοιχεία που την θυμίζουν.

Η Λανθαρότε είναι από τους πιο αγαπημένους μας προορισμούς και την έχουμε επισκεφτεί δυο φορές μέχρι στιγμής.Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από το νησί στο παρακάτω βίντεο ,που είναι από την τελευταία μας επίσκεψη τον Οκτώβριο του 2016.



*Στα Καναρια νησιά ταξιδεύετε μόνο με την ταυτότητα σας ,δεν χρειάζεται διαβατήριο.

*Η προσφορά είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και κοστίζουν μόλις 97€ το άτομο για τέσσερις πτήσεις.Θα πρέπει να κάνετε 2 διαφορετικές κρατήσεις απευθείας από τις ιστοσελίδα της Ryanair ή την  airshop.gr

Παράδειγμα:

Πρώτη κράτηση (52€)
Θεσσαλονίκη - Βαρκελώνη Χιρόνα
 29/09 - 17:00
Βαρκελώνη Χιρόνα - Θεσσαλονίκη 
06/10 - 12:55

Δεύτερη κράτηση (44€)
Βαρκελώνη Ελ Πρατ - Λανθαρότε 
30/09 - 21:45
Λανθαρότε - Βαρκελώνη Ελ Πρατ 
05/10 - 17:05

*Τα διαθέσιμη εισιτήρια σε αυτή την τιμή είναι ελάχιστα ,γιαυτο ελέγξτε πρώτα τις τιμές για ολες τις πτήσεις για τυχόν αυξήσεις.

*Τα αεροδρόμια στη Βαρκελώνη είναι διαφορετικά μεταξύ τους.Απο Θεσσαλονίκη για Βαρκελώνη προσγειώνεστε και επιστρέφεται από το αεροδρόμιο της Χιρόνας ,και από Βαρκελώνη για Λανθαρότε αναχωρειτε και επιστρέφετε από το Ελ Πρατ ,το βασικό αεροδρόμιο της Βαρκελώνης.

*Από Χιρόνα για Βαρκελώνη θα πάτε με λεωφορείο η τρένο με κόστος από 15€ η διαδρομή ,περισσότερες πληροφορίες εδώ

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή εως 10 κιλά ανα άτομο και μια μικρή τσάντα χειρός ή λάπτοπ




ΔΙΑΜΟΝΗ
Για διαμονή στη Βαρκελώνη σας προτεινουμε ένα πολύ απλό ξενοδοχείο αλλά σε εξαιρετική τοποθεσια ,μόλις 10 λεπτά μακριά από την Σαγραντα Φαμίλια.Στη Λανθαρότε σας προτεινουμε να μείνετε σε ένα εξαιρετικό Airbnb με πισίνα στο Πουερτο ντελ Καρμεν όπου μείναμε και εμείς ,είναι το πιο τουριστικό μέρος της Λανθαρότε.

Βαρκελώνη
Το Hostal Abrevadero βρίσκεται στο κεντρο της Βαρκελωνης ,απέχει 100μ. από το σταθμό Parallel του μετρό το οποίο σας πάει στη Σαγράντα Φαμίλια σε μόλις 10 λεπτά.Προσφέρει δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους του, 24ωρη ρεσεψιόν , καθημερινή καθαριότητα και ιδιωτικό μπάνιο και ντους σε όλα τα δωμάτια.

Η τιμή του για ένα βράδυ είναι στα 120€ για ένα τετρακλινο δωμάτιο και για δυο βραδια θα σας κοστίσει 240€ συνολικά ή 60€ το άτομο.


Check in 29/09 και 05/10 για ένα βράδυ 



Λανθαροτε 
Το Airbnb που σας προτεινουμε βρίσκεται πολύ κοντά σε αυτό που μέναμε και εμείς ,στη περιοχή Puerto Del Carmen στο παλιό λιμάνι ,και η παραλία βρίσκεται πολύ κοντά με τα πόδια.Το διαμέρισμα είναι ιδιωτικό και μπορεί να φιλοξενήσει εως 4 άτομα σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του.Επισης παρέχετε δωρεάν πρόσβαση και στη κοινόχρηστη πισίνα του συγκροτήματος.

Η τιμή του είναι στα 55€ η βραδια και για 5 βραδια θα σας κοστίσει 275€ +15% προμήθεια Airbnb 315€ συνολικά ,περίπου 80€ το άτομο για όλες τις ημερες της διαμονής.


*Αν δεν είστε εγγεγραμμένος στην Airbnb ,μπορειτε να το κάνετε εδώ και να κερδίσετε 30€ έκπτωση στην πρώτη σας κράτηση.




ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Το νησί είναι αρκετά μεγάλο όποτε προτεινουμε να νοικιάσετε και αυτοκίνητο.Ενα μικρό αμάξι πόλης θα σας κοστίσει περίπου 30€ την ημέρα συνολικά ,περιπου 120€/4 άτομα = 30€ το άτομο για 4-5 ημερες.Μπορειτε να κάνετε κράτηση από το αεροδομιο ή online από την rentalcars.com

*Αν κάνετε online κράτηση για αμάξι και δεν διαθέτετε πιστωτική κάρτα αλλά χρεωστική ,μην αγοράσετε online ασφάλεια καθως είναι άχρηστη.Θα αγοράσετε υποχρεωτικά στο αεροδομιο όταν παραλάβετε το αυτοκίνητο.Αν διαθέτετε πιστωτική αγοράστε την κανονικά καθως θα σας έρθει πιο οικονομικά.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 4 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 388€
•Διαμονή: 555€
ΣΥΝΟΛΟ 943€ / 2 = 235€ το άτομο

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 4 άτομα σε διαμέρισμα και τετρακλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.




Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال