ΜΑΔΡΙΤΗ ,ΤΕΝΕΡΙΦΗ 235€ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 6 μέρες τον Ιανουάριο στη Μαδρίτη και στη Τενερίφη ,με διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία 3 αστέρων. Τελική τιμή 235€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 21/01 με 26/01υγκεκριμένα θα μείνετε 2 βράδια στη Μαδρίτη και 3 βράδια στο Puerto de la Cruz στη Τενερίφη.

Η Τενερίφη είναι ένας προορισμός για όλο το χρόνο και ειδικά για εκείνους που αναζητούν καλοκαιρινές διακοπές ακόμα και τον χειμώνα ,με θερμοκρασίες 25-30 βαθμούς όλο τον χρόνο. Είναι το μεγαλύτερο νησί των Καναρίων νήσων, τα οποία ανήκουν στην Ισπανία και γεωγραφικά στην Αφρικανική Ήπειρο.

Ένα νησί γεμάτο αντιθέσεις ,από την μία έχουμε τον καταπράσινο βορρά με κάποια με τα βασικά θέρετρα να είναι η Σάντα  Κρούζ ντε Τενερίφε και το Πουέρτο ντε λα Κρούζ όπου θα μείνετε ,και από την άλλη το ξερό και αφρικανικό κλίμα στο νότιο τμήμα του νησιού.

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (30/09) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Aegean και την Ryanair και κοστίζουν 128€ το άτομο. Θα πρέπει να κάνετε 2 διαφορετικές κρατήσεις με επιστροφή απευθείας από τις ιστοσελίδες των αεροπορικών εταιρειών ή την airshop.gr.

Παράδειγμα:

Πρώτη κράτηση 
Αθήνα - Μαδρίτη 21/01 - 13:05
Μαδρίτη - Αθήνα 26/01 - 16:35

Δεύτερη κράτηση 
Μαδρίτη - Τενερίφη βόρεια 23/01 - 06:45
Τενερίφη βόρεια - Μαδρίτη 26/01 - 09:15


*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες όπως η Ryanair δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται και κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από το kiwi.com σε λιγο ακριβότερη τιμή αλλά παρέχοντας σας εγγύηση για όλες της πτήσεις ανταπόκρισης. Επιλεξτε "πολλαπλοί προορισμοί" και βάλτε τις παραπάνω πτήσεις μια-μια.

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή κατ' άτομο μέγιστου βάρους 8-10 κιλών και μια μικρή τσάντα χειρός ή πλάτης στις πτήσεις της Ryanair.




ΔΙΑΜΟΝΗ 
Τα παρακάτω ξενοδοχεία που σας προτείνουμε είναι όλα τους κεντρικά και 3 αστέρων ,και κοστίζουν 219€ συνολικά για 5 βράδια (110€ το άτομο)


Μαδρίτη 
Το JC Rooms Santa Ana είναι 3 αστέρων και βρίσκεται μόλις 200μ. μακριά από την Puerta del Sol και 5 λεπτά μακριά με τα πόδια από την κεντρική πλατείας Plaza mayor. Η τιμή του για 2 βράδια είναι στα 96€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


Check in 21/01
Check out 23/01

*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση 50% ,αν δεν εμφανίζεται ,κάντε login στην ιστοσελίδα της Booking.



Τενερίφη (Puerto de la Cruz)
Το Be Smart Florida Plaza είναι 3 αστέρων και βρίσκεται στο κέντρο του Πουέρτο ντε λα Κρουζ στην Τενερίφη ,λίγα λεπτά με τα πόδια από την παραλία. Αυτό το όμορφο συγκρότημα διαμερισμάτων προσφέρει εξωτερική πισίνα και όλα ευρύχωρα διαμερίσματα διαθέτουν καλά εξοπλισμένη κουζίνα και μπάνιο. Η τιμή του για 3 βράδια είναι στα 123€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


Check in 23/01
Check out 26/01

*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.



*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μήνυμα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο. Ένα αυτοκίνητο πόλης στη Τενερίφη θα σας κοστίσει από 62€ για 4 ημέρες.




ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 256€
•Ξενοδοχεία: 219€
•ΣΥΝΟΛΟ: 475€ / 2 = 237,50€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال