ΒΕΝΕΤΙΑ 175€ (ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ )Ταξιδέψτε για 5 ημέρες τον Δεκέμβριο στη Βενετία ,με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 3 αστέρων με πρωινό. Τελική τιμή 175€ αεροπορικά και διαμονή ,από Θεσσαλονίκη.

Οι ημερομηνίες είναι 17/12 με 21/12

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (13/10) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με Ryanair με ανταπόκριση στη Νάπολη ,και κοστίζουν 84€ με επιστροφή το άτομο. Θα πρέπει να κάνετε δυο διαφορετικες κρατησεις με επιστροφή απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airshop.gr

Παράδειγμα:

Πρώτη κράτηση
Θεσσαλονίκη - Νάπολη 17/12 - 13:05
Νάπολη - Θεσσαλονίκη 21/12 - 12:25

Δεύτερη κράτηση
Νάπολη - Βενετία Τρεβίζο 17/11 - 19:25
Βενετία Τρεβίζο - Νάπολη 21/11 - 08:15


*Πριν προχωρήσετε στις κρατήσεις ,ελέγξτε πρώτα τις τιμές για τυχόν αυξήσεις.

*Η διάρκεια την αναμονής στο πήγαινε είναι περίπου 5:30 ώρες μπορειτε να το εκμεταλλευτείτε και για βόλτα στη Νάπολη ,και στην επιστροφή 3 ώρες.

*Το αεροδόμιο είναι το Τρεβίζο ,το δεύτερο κοντινότερο αεροδρόμιο της Βενετίας και βρίσκεται 40χλμ μακριά. Στο κέντρο της Βενετίας θα πάτε με τρένο το οποίο κοστίζει από 6€ η διαδρομή.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες όπως η Ryanair δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται και κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από την ιστοσελίδα της kiwi.com σε ελάχιστη ακριβότερη τιμή , προσφέροντας σας όμως εγγυημένες πτήσεις ανταπόκρισης. Βάλτε αναχώρηση Θεσσαλονίκη ,προορισμός Βενετία ,και τις παραπάνω ημερομηνίες.


ΔΙΑΜΟΝΗ
Το Hotel Alcyone είναι 3 αστέρων ,στεγάζεται σ' ένα κτήριο βενετσιάνικο στιλ του 18ου αιώνα ,και βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία ,μόλις 5 λεπτά μακριά με τα πόδια από την πλατεία του Αγίου Μάρκου. Ο κεντρικος σιδηροδρομικός σταθμός Venezia Santa Lucia βρίσκεται 2χλμ. μακριά και από εκεί μπορείτε να φτάσετε στη στάση Rialto του πλωτού λεωφορείου σε 3 λεπτά με τα πόδια. Η τιμή του για 4 βράδια ξεκινάει από 180€ για ένα δίκλινο δωμάτιο μαζί με πρωινό.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.Αν δεν είστε εγγεγραμμένος κάντε το εδώ και κερδίστε 10% έκπτωση στη πρώτη κράτηση.

*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μήνυμα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 168€
•Ξενοδοχείο: 180€
•ΣΥΝΟΛΟ: 348€ / 2 = 174€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال