Dubai 285€ (ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 8 μέρες τον Δεκέμβριο στο Ντουμπάϊ ,με διαμονή σε ξενοδοχείο 3 αστέρων. Τελική τιμή 285€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 11/12 με 18/12 

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (14/10) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Για Ντουμπάϊ χρειάζεστε μόνο διαβατήριο , η βίζα δεν είναι απαραίτητη για τους κατόχους Ελληνικού διαβατηρίου

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair από Αθήνα έως Σόφια ,και με την Wizzair από Σόφια για Ντουμπάϊ και κοστίζουν συνολικά 166€ το άτομο με επιστροφή. Θα πρέπει να κάνετε δύο διαφορετικές κρατήσεις απευθείας από τις ιστοσελίδες των αεροπορικών εταιριών ή από την kiwi.com

Πρώτη κράτηση (Ryanair 43€)
Αθήνα - Σόφια 11/12 - 08:35
Σόφια - Αθήνα 19/12 - 06:45

Δεύτερη κράτηση (wizzair 123€)
Σόφια - Ντουμπάϊ (DWC) 11/12 - 14:25
Ντουμπάϊ (DWC) - Σόφια 18/12 - 21:55

*Η αναμονή στη Σόφια στο πήγαινε είναι 4ω30λ και στην επιστροφή 5 ώρες με μεταμεσονύχτια άφιξη.

*Κατα την διάρκεια της κράτησης της πτήσης Σόφια -  Ντουμπάϊ στην ιστοσελίδα της Wizz air ,η τιμή θα εμφανιστεί σε λέβα Βουλγαρίας ,η μετατροπή γίνεται στο τέλος κατά την διάρκεια της πληρωμής.
Ισοτιμία >> 1€ = 1,95 λέβα

*Το αεροδρόμιο προσγείωσης στο Ντουμπάϊ είναι το δεύτερο αεροδρόμιο της πόλης ,το Διεθνές Ντουμπάϊ Αλ Μακτούμ το οποίο βρίσκεται περίπου 50χλμ μακριά από το Ντουμπάϊ.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται σε κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από το kiwi.com σε λιγο ακριβότερη τιμή (+27€) αλλά παρέχοντας σας εγγύηση για όλες τις πτήσεις ανταπόκρισης. Επιλέξτε αναχώρηση Αθήνα και προορισμός Ντουμπάϊ και βάλτε τις ημερονηνιες 11/12 - 18/12.

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή μέγιστου βάρους 10 κιλών. Διαστάσεις 55cm x 40cm x 23cm (κανονική χειραποσκευή και από την wizzair ,ισχύει από 29 Οκτωβρίου)
 





ΔΙΑΜΟΝΗ
Το Citymax είναι 3 αστέρων και βρίσκεται στην περιοχή Bur Dubai. Προσφέρει σύγχρονα καταλύματα διαθέτει πισίνα στον τελευταίο όροφο, καλά εξοπλισμένο γυμναστήριο και δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Το εμπορικό κέντρο Burjuman απέχει 10 λεπτά με τα πόδια, ενώ το Διεθνές Κέντρο Εμπορίου του Ντουμπάι βρίσκεται 3χλμ. Ο ουρανοξυστης Burj Khalifa είναι μολις 5 στασεις μακριά με το μετρό.

Το ξενοδοχείο προσφέρει έκπτωση για σήμερα και η τιμή του για 7 βραδια είναι στα 242€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.

Προαιρετικά Γεύματα:
Πρωινό AED 45 (10€)
Μεσημεριανό AED 50 (12€)
Βραδινό AED 55 (13€)


*Στη τιμή του ξενοδοχείου δεν περιλαμβάνονται 10% δημοτικος φόρος και 10% χρέωση υπηρεσιών ,περίπου 3-4€ το άτομο την βραδιά ,και πληρώνονται απευθείας στο ξενοδοχείο.

*Το ξενοδοχείο έχει έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.





*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μήνυμα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο με κόστος από 23€ την ημέρα.


*Η τιμή αυτή ισχύει μόνο για κράτηση με πιστωτική κάρτα.




ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 332€
•Ξενοδοχείο: 242€
ΣΥΝΟΛΟ 574€ / 2 = 287€ το άτομο
 
-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال