ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ 175€ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ )



Ταξιδέψτε για 5 ημέρες τον Ιανουάριο στη πρωτεύουσα της Σκωτίας ,το Εδιμβούργο ,με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 3 αστέρων. Τελική τιμή 175€ αεροπορικά και διαμονή ,από Θεσσαλονίκη.

Οι ημερομηνίες είναι 20/01 με 24/01

Εναλλακτικές ημερομηνίες:

13/01 - 17/01 (5 μέρες ,185€)
20/01 - 24/01 (5 μέρες ,175€)
27/01 - 31/01 (5 μέρες ,175€)

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (24/10) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με Ryanair με ανταπόκριση ,και κοστίζουν μόλις 63€ το άτομο για 4 πτήσεις. Θα πρέπει να κάνετε τέσσερις διαφορετικες κρατησεις απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airshop.gr

Παράδειγμα:

Θεσσαλονίκη - Ντίσελντορφ 20/01 - 09:45
Ντίσελντορφ - Εδιμβούργο 20/01 - 14:35
Εδιμβούργο - Μιλάνο 24/01 - 06:40
Μιλάνο - Θεσσαλονίκη 24/01 - 13:40


*Πριν προχωρήσετε στις κρατήσεις ,ελέγξτε πρώτα τις τιμές για τυχόν αυξήσεις.

*Βάση αυτού του παραδείγματος θα κάνετε τις κρατήσεις και για τις υπόλοιπες ημερομηνίες.

*Η διάρκεια την αναμονής στο πήγαινε είναι 2ω50λ στο Ντοσελντορφ και στην επιστροφή 3ω35λ στο Μιλάνο.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες όπως η Ryanair δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται και κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από την ιστοσελίδα της kiwi.com σε ελάχιστη ακριβότερη τιμή , προσφέροντας σας όμως εγγυημένες πτήσεις ανταπόκρισης. Επιλέξτε πολλαπλοί προορισμοί και βάλτε τις παραπάνω πτησεις μια-μια.

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή εως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός η πλάτης.










ΔΙΑΜΟΝΗ
Το ibis Edinburgh Centre South Bridge - Royal Mile είναι 3 αστέρων και βρίσκεται στη σε κεντρική τοποθεσία στη παλιά πόλη του Εδιμβούργου. Το κάστρο του Εδιμβούργου βρίσκεται σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια ενώ το Holyrood Park περίπου 15 λεπτά μακριά. Τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό, κρεβάτια Ibis Sweet, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, επιφάνεια εργασίας, θυρίδα ασφαλείας, στεγνωτήρα μαλλιών και παροχές για τσάι/καφέ. Όλα έχουν επίσης ιδιωτικό μπάνιο με ντους και δωρεάν προϊόντα περιποίησης. Η τιμή του για 4 βράδια είναι στα 227€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή  εδώ με 10% έκπτωση στη πρώτη κράτηση.





*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μήνυμα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορειτε να νοικιάσετε από την  rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο. Ενα μικρό αυτοκίνητο πόλης με παραλαβή από το αεροδρόμιο θα σας κοστίσει μόλις από 38€ συνολικά για όλες τις ημερες της διαμονής σας.


*Η τιμή αυτή ισχύει μόνο για κράτηση με πιστωτική κάρτα.



ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 124€
•Ξενοδοχείο: 227€
•ΣΥΝΟΛΟ: 351€ / 2 = 175,50€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال