ΜΠΑΛΙ 600€ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 10 μέρες τον Ιανουάριο στο εξωτικό Μπαλί ,με διαμονή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με πλήρη διατροφή (all inclusive) στη δημοφιλή περιοχή Κούτα. Τελική τιμή 600€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 16/01 με 26/01 

*Οι κάτοχοι ελληνικού διαβατηρίου μπορούν να ταξιδέψουν στο Μπαλί χωρίς βίζα.

*Το κλίμα στο Μπαλί είναι τροπικό με ζεστές θερμοκρασίες όλο το χρόνο. Ο Ιανουάριος θεωρείτε βροχερός μήνας με αρκετή ζέστη και υγρασία. Περισσότερα για το καιρό θα βρείτε εδώ

*Οι τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (25/10) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Η προσφορά είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog μας διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την scoot airlines με ανταπόκριση στη Σιγκαπούρη και κοστίζουν 421€ το άτομο με επιστροφή αν κάνετε κράτηση μέσω της Skyscanner και επιλογή της φθηνότερης προσφοράς. Κράτηση μπορειτε να κάνετε επισης και απευθείας μέσω της ιστοσελίδας της Scoot ή και από την airtickets.gr σε ελάχιστα ακριβότερη τιμή.

Παράδειγμα:

Αθήνα - Μπαλί 16/01 , 11:45π.μ.
Μπαλί - Αθήνα 26/01 , 18:45μ.μ.


*Η διάρκεια της αναμονής στη Σιγκαπούρη είναι 6 ωρες στο πήγαινε και 5ω30λ στην επιστροφή.

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μόνο μια χειραποσκευή ανα άτομο με διαστάσεις 54x38x23 και μια μικρή τσάντα χειρός η λαπτοπ με συνολικό βαρος και των δυο εως 10 κιλά.




ΔΙΑΜΟΝΗ 
Το Ohana Hotel Kuta είναι 4 αστέρων και βρίσκεται στην καρδιά της Κούτα ,ένα από τα πιο τουριστικά μέρη στο Μπαλί ,μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από την παραλία Κούτα και το εμπορικό κέντρο Discovery Mall. Τα μοντέρνα δωμάτια έχουν μπαλινέζικο στιλ και διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης, καθώς και εύκολη πρόσβαση στην πισίνα. Σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου υπάρχει δωρεάν WiFi. Το Ohana Hotel απέχει 10 λεπτά οδικώς από το Διεθνές Αεροδρόμιο και 15 λεπτά επίσης οδικώς από τις επιλογές νυχτερινής διασκέδασης στη Legian. Η διαδρομή μέχρι το Σεμινιάκ διαρκεί 20 λεπτά με ταξί. Η τιμή του για 9 βράδια είναι στα 359€ για ένα δίκλινο δωμάτιο με πλήρης διατροφή (All inclusive)


Check in 17/01
Check out 26/01

*Το τσεκ ιν να το κάντε το μια μέρα μετά την πτήση σας ,καθως φτάνετε την επόμενη ημέρα λόγο μεγαλης απόστασης και διαφοράς ώρας.

*Στη τιμή περιλαμβάνεται mqμεγάλη έκπτωση 60% έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της Booking.






ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο. 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 842€ 
•Ξενοδοχείο (all inclusive): 359€
•ΣΥΝΟΛΟ: 1201€ / 2 = 600,50€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال