ΜΑΛΔΙΒΕΣ 760€ (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για μια εβδομάδα τον Νοέμβριο στις εξωτικές Μαλδίβες ,με διαμονή σε ξενοδοχείο με πλήρη διατροφή (all inclusive) στην ατόλη Himmafushi που είναι δημοφιλής για τους λάτρεις της κατάδυσης και του σέρφινγκ ,με τελική τιμή 760€.

Αν προτιμάτε θέρετρο σε ιδιωτικό νησί μπορείτε να μείνετε στο Biyadoo island resort με 1100€ τελική τιμή με πλήρη διατροφή ,μεταφορά και αεροπορικά.

Οι ημερομηνίες είναι 18/11 με 25/11

Ενναλακτικές ημερομηνίες:

04/11 - 11/11 (6 βράδια ,765€)
11/11 - 18/11 (6 βράδια ,765€)
18/11 - 25/11 (6 βράδια ,765€)
25/11 - 02/12 (6 βράδια ,790€)
09/12 - 16/12 (6 βράδια ,820€)

*Οι κάτοχοι ελληνικού διαβατηρίου μπορούν να ταξιδέψουν στις Μαλδίβες μόνο με το διαβατήριο τους ,η βίζα δεν είναι απαραίτητη.

*Το κλίμα στις Μαλδίβες είναι τροπικό με ζεστές θερμοκρασίες όλο το χρόνο. Ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος θεωρούνται καλή μήνες να επισκεφτείτε την χώρα.

*Οι τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (25/10) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Η προσφορά είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog μας διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Alitalia με ανταπόκριση στη Ρώμη και κοστίζουν από 574€ το άτομο με επιστροφή αν κάνετε κράτηση μέσω της Skyscanner και επιλογή της φθηνότερης προσφοράς. Κράτηση μπορειτε να κάνετε επισης από την airshop.gr ελάχιστα ακριβότερα. (+20€)

Παράδειγμα:

Αθήνα - Μάλε (MLE) 18/11 , 18:45μ.μ.
Μάλε (MLE) - Αθήνα 25/11 , 13:45μ.μ.


*Η διάρκεια της αναμονής στη Ρώμη είναι 2ω35λ στο πήγαινε και 1ω45λ στην επιστροφή.

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια δωρεάν παραδοτέα αποσκευή εως 20 κιλά και μια χειραποσκευή εως 8 κιλά.





ΔΙΑΜΟΝΗ 

Οι Μαλδίβες αποτελούνται από μικρά σκόρπια νησάκια που ονομάζονται ατόλες και τα ξενοδοχεία βρίσκονται είτε σε ιδιωτικά νησιά (ρεσορτ) χωρίς κατοίκους ή σε κατοικήσιμες ατόλες-χωριά. Τα περισσότερα ρεσορτ αναλαμβάνουν αυτοί την μεταφορά σας με επιπλέον χρέωση που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι και υποχρεωτική ενώ αν επιλέξετε να μείνετε σε ξενοδοχείο (lodge) σε κατοικήσιμη ατόλη τότε στις περισσότερες περιπτώσεις θα πρέπει να μεριμνήσετε εσείς για τη μεταφορά σας με τα δημόσια καράβια τα οποία είναι και πολύ οικονομικά.

Τα παρακάτω ξενοδοχεία που θα σας προτεινουμε βρίσκονται αρκετά κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο του Μάλε και η μεταφορά σας στη πρώτη επιλογή (lodge) μπορεί να γίνει με τα δημόσια καραβάκια με κόστος μόλις 2 δολάρια η διαδρομή. Ενώ αν επιλέξετε την δεύτερη επιλογή (ρεσορτ) τότε η μεταφορά σας θα οργανωθεί από το κατάλυμα με ταχύπλοο σκάφος με επιπλέον χρέωση (περιλαμβάνεται στη τιμή που αναγράφουμε παραπάνω)

Raalhu lodge
Τοο Raalhu Lodge βρίσκεται στην ατόλη Himmafushi ,17χλμ. βόρεια από την πρωτεύουσα Male και το διεθνές αεροδρόμιο. Το νησί είναι κατοικήσιμο και δημοφιλής για τους λάτρεις του σέρφινγκ και των καταδύσεων. Οι λευκές αμμώδεις παραλίες και το παγκοσμίου φήμης surf jail break βρίσκοναι σε απόσταση 3 λεπτών με τα πόδια. Κάθε δωμάτιο αυτού του ξενώνα είναι κλιματιζόμενο και είναι εξοπλισμένο με τηλεόραση με καλωδιακά κανάλια και δωρεάν WiFi. Η τιμή του για 6 βράδια τον Νοέμβριο για ένα δίκλινο δωμάτιο μαζί με πλήρη διατροφή είναι στα 275€ χωρίς τους εξτρα φόρους* και χρεώσεις που ειναι 97€ επιπλέον ,και πληρώνονται απευθείας στο ξενοδοχείο. (Περιλαμβάνονται στις αναγραφόμενες τιμες παραπάνω)

Η μεταφορά από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο είναι αρκετά εύκολη με τα δημόσια ferry boat. Το κόστος είναι μόλις 2 δολάρια και η διάρκεια της διαδρομής είναι 45 λεπτά. Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε στις «Σημαντικές πληροφορίες» στην ιστοσελίδα της booking.


Check in 19/11
Check out 25/11

*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή  εδώ με 10% έκπτωση στη πρώτη κράτηση.





Biyadhoo Island Resort
Το Biyadhoo Island Resort βρίσκεται σε ιδιωτικο νησί  κυριολεκτικά χωμένο μέσα σε ένα τροπικό πράσινο δάσος. Προσφέρει όμορφα παραθαλάσσια καταλύματα και ποικιλία από θαλάσσια σπορ και περιβάλλεται από καταγάλανα νερά και διαθέτει ένα ημιυπαίθριο εστιατόριο και σπα. Η τιμή του για 6 βράδια τον Νοέμβριο για ένα δίκλινο δωμάτιο μαζί με πλήρη διατροφή είναι στα 542€ χωρίς τους εξτρα φόρους* και χρεώσεις μεταφοράς που ειναι 350€ επιπλέον συνολικά ,και πληρώνονται απευθείας στο ξενοδοχείο. (Περιλαμβάνονται στις παραπάνω αναγραφόμενες τιμές)

Την μεταφορά σας από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο θα το οργανώσει το ξενοδοχείο με ταχύπλοο σκάφος και διάρκεια 40 λεπτά.


Check in 19/11
Check out 25/11

*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή  εδώ με 10% έκπτωση στη πρώτη κράτηση.





Εξαιρετικές επιλογές αν και λίγο ακριβότερες είναι και το 5 αστέρων Royal island resort & spa αλλά και το 4 αστέρων Sun island resort & spa το οποίο έχω μείνει και το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Οι τιμες που αναγράφονται στην Booking δεν περιλαμβάνονται οι φόροι και οι χρεώσεις μεταφοράς τα οποία αναγράφονται κατα την επιλογή του δωματίου στα «Δεν περιλαμβάνονται» και πληρώνονται απευθείας στο ξενοδοχείο σε δολάρια. 

Συμβουλή: Αν επιλέξετε ρεσορτ καλύτερα να επιλέξετε το all inclusive πακέτο καθως οι τιμες είναι αρκετά τσουχτερές ,π.χ. ένα κοκτέιλ στο sun island κόστιζε 30 δολάρια και ένα γεύμα στο ρεστοραν από 50 εως 100 δολάρια το άτομο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα (Lodge)
•Αεροπορικά εισιτήρια: 1148€ 
•Ξενοδοχείο (πλήρης διατροφή): 275€
•Έξτρα χρεώσεις και φόροι: 97€
•ΣΥΝΟΛΟ: 1520€ / 2 = 760€ το άτομο 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα (Resort)
•Αεροπορικά εισιτήρια: 1148€ 
•Ξενοδοχείο (πλήρης διατροφή): 541€
•Έξτρα χρεώσεις και φόροι: 185€
•Μεταφορά με ταχύπλοο: 320€
•ΣΥΝΟΛΟ: 2194€ / 2 = 1097€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال