ΛΑΡΝΑΚΑ 105€ (ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ)Ταξιδέψτε για 4 μέρες τον Δεκέμβριο στη Λάρνακα της Κύπρου ,με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο. Τελική τιμή 105€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Ημερομηνίες:

01/12 - 04/12 (4 μέρες ,105€)
15/12 - 18/12 (4 μέρες ,115€)

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (28/11) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Blue air απευθείας και κοστίζουν από 61€ με επιστροφή το άτομο. Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της Blueair ή την airshop.gr

Παράδειγμα:

Αθήνα - Λάρνακα 01/12 - 09:30
Λάρνακα - Αθήνα 04/12 - 07:30


*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή κατ' άτομο μέγιστου βάρους 8-10 κιλών.
ΔΙΑΜΟΝΗ 
Το ξενοδοχείο Blazer Residence βρίσκεται στην καρδιά της Λάρνακας κοντά σε πάρα πολλά εντυπωσιακά αξιοθέατα, όπως η Αλυκή Λάρνακας με τα χιλιάδες φλαμίνγκο που φτάνουν κάθε χειμώνα, το Φρούριο της Λάρνακας και η Μαρίνα της Λάρνακας. Όλα τα διαμερίσματα είναι άνετα, καθαρά και διαθέτουν κλιματισμό, κουζίνα, ψυγείο και ιδιωτικο μπάνιο με ντους. Η τιμή του για 3 βράδια είναι στα 87€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% έκπτωση.


*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μήνυμα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο. Ενα μικρό αυτοκίνητο πόλης με παραλαβή από το αεροδρόμιο θα σας κοστίσει από 46€ συνολικά.


*Η τιμή αυτή ισχύει μόνο για κράτηση με πιστωτική κάρτα.
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα (01/12 - 04/12)
•Αεροπορικά εισιτήρια: 122€
•Ξενοδοχείo: 87€
•ΣΥΝΟΛΟ: 208€ / 2 = 104,50€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال