ΚΟΥΒΑ 615€ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ)Ταξιδέψτε για μια εβδομάδα τον Ιανουάριο στην Αβάνα της Κούβας ,με διαμονή σε κεντρικό ιδιωτικό Airbnb με εξαιρετικές κριτικές. Τελική τιμή 615€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα. 

Οι ημερομηνίες είναι 19/01 με 26/01 με 7 διανυκτερεύσεις. 

*Για να ταξιδέψετε στη Κούβα χρειάζεστε βίζα ,περισσότερες πληροφορίες παρακάτω.

*Το κλίμα στη Κούβα είναι τροπικό και η καλύτερη περίοδος να ταξιδέψετε είναι από Νοέμβριο εως Απρίλιο που οι βροχές είναι λιγότερες. Τον Ιανουάριο η μέση θερμοκρασία ημέρας είναι 25-30 βαθμοί Κελσίου.

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (26/11) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Airfrance με ανταπόκριση στο Παρίσι και κοστίζουν 523€ με επιστροφή το άτομο. Κράτηση μπορείτε να κάνετε από την petas.gr

Παράδειγμα:

Αθήνα - Αβάνα (HAV) 19/01 - 06:20
Αβάνα (HAV) - Αθήνα 26/01 - 20:20


*Η διάρκεια αναμονής στο Παρίσι είναι 7ω30λ στο πήγαινε και 1ώρα στην επιστροφή. Προλαβαίνετε άνετα και για βόλτα στη πόλη στο πήγαινε ,καθως το αεροδρόμιο αναμονής είναι το διεθνές Σάρλ ντε Γκωλ ,περίπου μια ώρα μακριά από το κέντρο. 

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια παραδοτέα αποσκευή εως 20 κιλά και μια χειραποσκευή εως 8 κιλά κατ' άτομο.ΔΙΑΜΟΝΗ
Για διαμονή σας προτείνουμε να μείνετε σε ένα από τα πολυάριθμα Airbnb που υπάρχουν στην Αβάνα καθως είναι πολύ φθηνότερα από τα ξενοδοχεία που είναι πανάκριβα και με μέτριες παροχές

Οι τιμες στην Airbnb ξεκινάνε από μόλις 15€ την ημέρα για ένα ολόκληρο ιδιωτικό διαμέρισμα. Παρακατω θα σας προτείνουμε μερικά οικονομικά 
ιδιωτικά διαμερίσματα με άριστες κριτικες και κόστος απο 23€ την ημέρα.

Αν δεν γνωρίζετε τι ακριβώς είναι η Airbnb ,είναι ιστοσελίδα καταχώρησης, εύρεσης και ενοικίασης καταλυμάτων ,κάτι σαν την booking αλλά με οικοδεσπότες απλούς ανθρώπους και όχι επαγγελματίες. Αν δεν είσαι εγγεγραμμένος ακόμα καντο εδώ και κέρδισε 35€ έκπτωση στη πρώτη σου κράτηση.

Σημείωση: Αν ερωτηθείτε στο αεροδρόμιο για το που θα μείνετε ,μην αναφέρετε ότι θα μείνετε σε Airbnb διαμέρισμα αλλά σε ξενοδοχείο ,διότι υπάρχει η πιθανότητα να αντιμετωπίσετε πρόβλημα. Καλό είναι να γνωρίζετε τα ονόματα μερικών ξενοδοχείων ώστε να τα αναφέρετε ,πχ το Hotel ignaterra. Η ερώτηση είναι τυπική και δεν το ψάχνουν παραιτέρω.

1.Ολόκληρο διαμέρισμα στο κέντρο της Αβάνας με 23€ την βραδιά. Μπορεί να φιλοξενήσει εως και 2 άτομα και για 7 βράδια θα σας κοστίσει 188€ συνολικά μαζί και την προμήθεια της Airbnb.


2.Ολόκληρο διαμέρισμα στο κέντρο της Αβάνας με 24€ την βραδιά. Μπορεί να φιλοξενήσει εως και 2 άτομα και για 7 βράδια θα σας κοστίσει 195€ συνολικά μαζί και την προμήθεια της Airbnb.
3.Ολόκληρο διαμέρισμα στο κέντρο της Αβάνας με 27€ την βραδιά. Μπορεί να φιλοξενήσει εως και 4 άτομα και για 7 βράδια θα σας κοστίσει 220€ συνολικά μαζί και την προμήθεια της Airbnb.
Βίζα για Κούβα 
Βίζα για Κούβα μπορείτε να πάρετε από την πρεσβεία με 25€. Τα δικαιολογητικά που χρειάζονται είναι διαβατήριο, μια φωτογραφία και αντίγραφο βεβαίωσης ταξιδιωτικής ασφάλισης στα αγγλικά*. Χρειάζονται τρεις εργάσιμες ημέρες για την έκδοση. Αν σας ρωτήσουν σε ποιο ξενοδοχείο θα μείνετε ,δηλώστε ένα τυχαίο ,δεν το ελέγχουν και είναι τυπικό. Δηλώστε το γνωστό Hotel inglaterra 

*Η ταξιδιωτικη ασφάλεια είναι απαραίτητη για να σας εκδοθεί η βίζα για Κούβα. Μπορειτε να βγάλετε εύκολα με 35€ από την ιστοσελίδα mondial-assistance.gr 


Πρεσβεία Κούβας στην Ελλάδα 
Σοφοκλέους 5 ,Φιλοθέη ,Αττική 
Τηλ. 210 6855550

Πρεσβεία Ελλάδας στην Κούβα
∆ιεύθυνση: 7802 5th Ave.& 78 str.Miramar Playa, Havana

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο. 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 1046€
•Airbnb: 188€
•ΣΥΝΟΛΟ: 1234€ / 2 = 617€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα με μοίρασμα των εξόδων του διαμερίσματος.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال