ΜΟΣΧΑ 260€ (ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ)



Ταξιδέψτε για μια εβδομάδα την πρωτοχρονιά στη Μόσχα ,με απευθείας πτήση της Aegean και διαμονή σε ξενοδοχείο 3 αστέρων κοντά στο κέντρο. Τελική τιμή 260€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 28/12 με 04/01 

*Για να ταξιδέψετε στη Ρωσία χρειάζεστε βίζα. Για την διαδικασία έκδοσης και το κόστος θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες παρακάτω.

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (06/12) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Aegean με απευθείας πτήση από Αθήνα ,και κοστίζουν 155€ το άτομο με επιστροφή. Κράτηση μπορειτε να κάνετε από την airshop.gr

Παράδειγμα:

Αθήνα - Μόσχα 28/12 - 08:45
Μόσχα - Αθήνα 04/01 - 14:05


*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή κατ' άτομο μέγιστου βάρους 8-10 κιλών και μια μικρή τσάντα χειρός η λαπτοπ.





ΔΙΑΜΟΝΗ 
Το ξενοδοχείο Aerostar Hotel είναι 3 αστέρων και βρίσκεται απέναντι από το πάρκο Petrovsky στη Μόσχα, σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια από τον σταθμό Dinamo του μετρό όπου μπορειτε να πατε στο κέντρο της Μόσχας και το Κρεμλίνο σε μόλις 10 λεπτά. Τα κομψά δωμάτια του Aerostar Hotel έχουν κλασική διακόσμηση. Όλα περιλαμβάνουν δορυφορική τηλεόραση, επιφάνεια εργασίας και ιδιωτικό μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών και δωρεάν προϊόντα περιποίησης. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους του καταλύματος. Η τιμή του για 7 βράδια την πρωτοχρονια είναι στα 207€ για ένα δίκλινο δωμάτιο 


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.




*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μήνυμα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

Βίζα για Ρωσία
Για να ταξιδέψετε στη Ρωσία χρειάζεστε τουριστική βίζα και η διαδικασία της έκδοσης είναι η εξής.

1.Συμπλήρωση ηλεκτρονικής αίτησης στο https://visa.kdmid.ru και κατόπιν εκτύπωση της για κάθε ταξιδιώτη.(Στο τέλος συμπλήρωσης της αίτησης οταν ερωτηθείτε για το που θα καταθέσετε τα έγγραφα ,επιλέξτε πρεσβεια της Ρωσίας (Embasy  of Russian federation))

2.Αποδεικτικό παραμονής από το ξενοδοχείο που θα μείνετε (voyacher visa support) Επειδή κάποια ξενοδοχεία δεν εκδίδουν το voyacher και όσα το εκδίδουν την χρεώνουν ,προτείνουμε να το εκδώσετε online απο αυτό εδώ το site http://www.g-hostel.ru. Το κόστος είναι 800 ρούβλια ,περίπου 12€

3.Ταξιδιωτική νοσηλευτική ασφάλιση για κάθε ημέρα παραμονής στην Ρωσία.Αν μένετε Αθήνα μπορειτε να την βγάλετε διπλα από το Ρωσικό προξενείο στη Τζαβέλα 5 ,έναντι 1,40€ την ημέρα ανα άτομο.Αν μένετε Θεσσαλονίκη ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος μπορειτε να αγοράσετε online ασφάλιση με 1,30€ την ημέρα από αυτήν την ιστοσελίδα 

3.Κατάθεση όλων των δικαιολογητικών στο προξενείο της Ρωσίας.Θα πρέπει να έχετε μαζί σας όλα τα παραπάνω έγγραφα ,διαβατήριο που να ισχύει για τουλάχιστον 6 μήνες και μια έγχρωμη φωτογραφία με διαστάσεις 3,5 με 4,5.

Αθήνα: Τζαβέλα 5 ,Χαλάνδρι
Τηλ. 210 6711945

Θεσσαλονίκη: Δημοσθένους 5
Τηλ. 231 0257201 

Όταν ολοκληρωθεί η κατάθεση των εγγράφων στο προξενείο θα σας δώσουν ένα απόκομμα με την ημερομηνία που θα περάσετε να πάρετε την βίζα ,επίσης θα σας δώσουν και ένα τραπεζικό λογαριασμό όπου θα καταβάλετε το παράβολο των 35€ το άτομο για την διαδικασία έκδοσης της βίζας.Η διάρκεια της έκδοσης διαρκεί από 3 εως 7 εργάσιμες ημέρες.

Το Συνολικό κόστος βίζας για παραμονή μιας εβδοαμδας είναι περίπου 58€ αν ακολουθήσετε την παραπάνω διαδικασία.(35€ παράβολο ,12€ voyacher visa support ,11€ ασφάλεια για 8 μέρες) Αν απευθυνθείτε σε κάποιο ταξιδιωτικό γραφείο το κόστος ανέρχεται περίπου στα 100€ χωρίς την ταξιδιωτικη νοσηλευτική ασφάλεια.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο. Ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης με παραλαβή από το αεροδρόμιο θα σας κοστίσει μολις από 82€ για μια εβδομάδα.


*Η τιμή αυτή ισχύει μόνο για κράτηση με πιστωτική κάρτα. (Όχι χρεωστική)




ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 310€
•Ξενοδοχείο: 207€
•ΣΥΝΟΛΟ: 517€ / 2 = 258,50€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال