ΠΟΖΝΑΝ 60€ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ)Ταξιδέψτε για 4 μέρες τον Ιανουάριο στο Πόζναν της Πολωνίας ,με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο της αλυσίδας Ibis Hotel. Τελική τιμή 60€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Ημερομηνίες:

05/01 - 08/01 (4 μέρες ,90€) Θεοφάνεια
12/01 - 15/01 (4 μέρες ,60€)

Λίγα λόγια για το Πόζναν
Το Πόζναν είναι ένας από τους νέους προορισμούς της Ryanair από το αεροδρόμιο της Αθήνας και σχετικά άγνωστος στους περισσότερους. Βρίσκεται στη Πολωνία και είναι από τις παλιότερες πόλεις της χώρας και για ένα μικρό διάστημα και πρωτεύουσα της. Είναι ενας φθηνός προορισμός με έντονη νυχτερινή ζωή καθως έχει αρκετούς φοιτητές και πολλά μαγαζιά για διασκέδαση και για φαγητό. Φυσικά δεν λείπουν και τα αξιοθέατα τα οποία συγκεντρώνονται γύρω από την Παλιά Αγορά ,όπως το παλιό δημαρχείο με ιστορία από τον 13ο αιώνα ,ο καθεδρικός ναός των Αγίων Πέτρου και Παύλου και το Εθνικό Μουσείο .

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (06/12) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και κοστίζουν μόλις από 20€ με επιστροφή το άτομο στις παραπάνω ημερομηνίες. Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της ryanair ή την mobile εφαρμογή.

Παράδειγμα:

Αθήνα - Πόζναν 12/01 - 14:15
Πόζναν - Αθήνα 15/01 - 17:25

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή κατ' άτομο μέγιστου βάρους 10 κιλών και μια μικρή τσάντα χειρός ή πλατης.
ΔΙΑΜΟΝΗ 
Το Ibis Poznan Stare Miastro απέχει μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από την Παλιά Πόλη του Πόζναν και την παλιά αγορά. Ο ποταμός Warta και το εμπορικό κεντρο Stary Browar βρίσκονται επιση σε μικρή απόσταση με τα πόδια. Όλα τα κλιματιζόμενα δωμάτια  περιλαμβάνουν τηλεόραση LCD ,δωρεάν WiFi και ιδιωτικο μπανιο με ντους. Η τιμή του για 3 βράδια είναι στα 83€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή κάντε εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% έκπτωση.


*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μήνυμα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα (12/01 - 15/01)
•Αεροπορικά εισιτήρια: 40€
•Ξενοδοχείo: 83€
•ΣΥΝΟΛΟ: 123€ / 2 = 61,50€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال