ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΠΡΑΓΑ 160€ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ)Ταξιδέψτε για 6 μέρες τον Ιανουάριο στη Βουδαπέστη και στη Πράγα ,με διαμονή σε ξενοδοχεία 3 αστέρων κοντά στο κεντρο. Τελική τιμή 160€ αεροπορικά και διαμονή ,από Θεσσαλονίκη.

Οι ημερομηνίες είναι 10/01 με 15/01 με δυο διανυκτερεύσεις στη Βουδαπέστη και τρεις στη Πράγα.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για την Βουδαπέστη θα βρείτε εδώ και για την Πράγα εδώ

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (05/12) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και την Wizzair και κοστίζουν 98€ το άτομο για τέσσερις πτησεις. Θα πρέπει να κάνετε 4 διαφορετικές κρατήσεις απευθείας από τις ιστοσελίδες των αεροπορικών εταιριών ή μέσω της kiwi.com

Παράδειγμα:

Θεσσαλονίκη - Βουδαπέστη 10/01 - 13:55
Βουδαπέστη - Πράγα 12/01 - 16:20
Πράγα - Βρυξέλλες 15/01 - 08:55
Βρυξέλλες - Θεσσαλονίκη 15/01 - 15:55

*Κατα την διάρκεια κράτησης των πτήσεων Βουδαπέστη - Πράγα και Πράγα - Βρυξελλες η τιμη θα εμφανιστεί στο νόμισμα της κάθε χώρας.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης απο Πράγα προς Θεσσαλονίκη δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται και κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από την kiwi.com ελάχιστα ακριβότερα αλλά προσφέροντας σας προστατευόμενες και εγγυημένες πτήσεις ανταπόκρισης. Επιλεξτε απλή μετάβαση και βάλτε αναχώρηση Πράγα και προορισμός Θεσσαλονίκη.

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή κανονικών διαστάσεων κατ' άτομο μέγιστου βάρους 10 κιλών.


ΔΙΑΜΟΝΗ 
Και τα δυο ξενοδοχεία που προτεινουμε παρακάτω είναι 3 αστέρων ,πολύ ποντα στο κέντρο με τις δημόσιες συγκοινωνίες και κοστίζουν μόλις 98€ συνολικά το δίκλινο για 6 βράδια.

Βουδαπέστη
Το Elit Hotel είναι 3 αστέρων και βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στη Βουδαπέστη, σε απόσταση 450μ. από τον κοντινότερο σταθμό μετρό ,ο οποίος σας πάει στο κέντρο και στις γέφυρες στον Δούναβη σε μόλις 10 λεπτά. Η τιμή του για 2 βράδια είναι στα 52€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή κάντε εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% έκπτωση.


Πράγα 
Το Hotel Mars είναι 3 αστέρων και βρίσκεται σε μια καταπράσινη κατοικημένη περιοχή της Πράγας,περίπου 15 -20 λεπτά με το τραμ από το κέντρο το οποίο κάνει στάση μόλις 150μ. μακριά. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο, δορυφορική τηλεόραση και δωρεάν wifi. Η τιμή του για 3 βράδια είναι στα 76€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή κάντε εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% έκπτωση.

*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μήνυμα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 196€
•Ξενοδοχεία: 127€
•ΣΥΝΟΛΟ: 323€ / 2 = 161,50€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال