ΚΟΥΒΑ 615€ (ΑΠΡΙΛΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για δέκα μέρες τον Απρίλιο στην Αβάνα της Κούβας ,με διαμονή σε κεντρικό ιδιωτικό Airbnb με εξαιρετικές κριτικές. Τελική τιμή 615€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα. 

Οι ημερομηνίες είναι 14/04 με 22/04 με 8 διανυκτερεύσεις. 

*Για να ταξιδέψετε στη Κούβα χρειάζεστε βίζα ,περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε παρακάτω.

*Το κλίμα στη Κούβα είναι τροπικό και η καλύτερη περίοδος να ταξιδέψετε είναι από Νοέμβριο εως Απρίλιο που οι βροχές είναι λιγότερες.

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (23/02) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ολλανδική KLM με ανταπόκριση στο Άμστερνταμ και κοστίζουν 506€ το άτομο με επιστροφή. Κράτηση μπορείτε να κάνετε από την petas.gr

Παράδειγμα:

Αθήνα - Αβάνα (HAV) 14/04 - 06:00
Αβάνα (HAV) - Αθήνα 22/04 - 16:40


*Η διάρκεια αναμονής στο Άμστερνταμ είναι 1ω50λ στο πήγαινε και 4ω15λ στην επιστροφή.

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια παραδοτέα αποσκευή εως 20 κιλά και μια χειραποσκευή εως 8 κιλά κατ' άτομο.




ΔΙΑΜΟΝΗ
Για διαμονή σας προτείνουμε να μείνετε σε ένα από τα πολυάριθμα Airbnb που υπάρχουν στην Αβάνα καθως είναι πολύ φθηνότερα από τα ξενοδοχεία που είναι πανάκριβα και με μέτριες παροχές.

Οι τιμες στην Airbnb ξεκινάνε από μόλις 20€ την ημέρα για ένα ολόκληρο ιδιωτικό διαμέρισμα. Παρακατω προτείνουμε μερικά οικονομικά 
ιδιωτικά διαμερίσματα με άριστες κριτικες και κόστος απο 23€ την ημέρα.

*Η Airbnb ,είναι ιστοσελίδα καταχώρησης, εύρεσης και ενοικίασης καταλυμάτων ,κάτι σαν την booking αλλά με οικοδεσπότες απλούς ανθρώπους τις περισσότερες φορές και όχι επαγγελματίες. Αν δεν είσαι εγγεγραμμένος ακόμα καντο εδώ και κέρδισε 35€ έκπτωση στη πρώτη σου κράτηση.

Σημείωση: Αν ερωτηθείτε στο αεροδρόμιο για το που θα μείνετε ,μην αναφέρετε ότι θα μείνετε σε Airbnb διαμέρισμα αλλά σε ξενοδοχείο ,δηλώστε το πασίγνωστο 5 αστέρων Melia Habana. Η ερώτηση είναι τυπική και δεν το ψάχνουν παραιτέρω.

1.Ολόκληρο διαμέρισμα στο κέντρο της Αβάνας με 23€ την βραδιά και εξαιρετικές κριτικές. Μπορεί να φιλοξενήσει εως και 3 άτομα και για 8 βράδια θα σας κοστίσει 214€ συνολικά μαζί και την προμήθεια της Airbnb.







2.Ολόκληρο διαμέρισμα στο κέντρο της Αβάνας με 23€ την βραδιά. Μπορεί να φιλοξενήσει εως και 2 άτομα και για 8 βράδια θα σας κοστίσει 214€ συνολικά μαζί και την προμήθεια της Airbnb.


3.Ολόκληρο διαμέρισμα στο κέντρο της Αβάνας με 24€ την βραδιά. Μπορεί να φιλοξενήσει εως και 2 άτομα και για 8 βράδια θα σας κοστίσει 222€ συνολικά μαζί και την προμήθεια της Airbnb.





Βίζα για Κούβα 
Η τουριστική βίζα για την είσοδο στην Κούβα είναι υποχρεωτική και εκδίδεται από τα εξουσιοδοτημένα ταξιδιωτικά γραφεία από την Πρεσβεία της Κούβας τα οποία θα τα βρείτε με ένα τηλέφωνο στην πρεσβεία. Η τιμή της κυμαίνεται από 25€ έως 40€ και την διαδικασία την αναλαμβάνει το εξουσιοδοτημένο ταξιδιωτικό γραφείο. Υποχρεωτική επισης είναι και η ταξιδιωτική ασφάλεια για ιατροφαρμακευτικές καλύψεις ,και την εκδίδουν επισης τα περισσότερα εξουσιοδοτημένα ταξιδιωτικά γραφεία. 

Ένα τέτοιο γραφείο είναι και η skydream travels που εκδίδει βίζα για Κούβα με κόστος 40€ ,περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα τους εδώ

Πρεσβεία Κούβας στην Ελλάδα 
Σοφοκλέους 5 ,Φιλοθέη ,Αττική 
Τηλ. 210 6855550

Πρεσβεία Ελλάδας στην Κούβα
∆ιεύθυνση: 7802 5th Ave.& 78 str.Miramar Playa, Havana

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 1012€
•Airbnb: 214€
•ΣΥΝΟΛΟ: 1226€ / 2 = 613€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα με μοίρασμα των εξόδων του διαμερίσματος.

————————————————————

Εσύ έκανες εγγραφή στο καινούργιο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !! Το πρώτο βίντεο ανέβηκε και μπορείς να το δεις παρακάτω !!


Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال