ΜΙΛΑΝΟ - ΝΑΠΟΛΗ 185€ (ΜΑΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 6 μέρες τον Μαΐο στο Μιλάνο και τη Νάπολη ,με διαμονή σε ξενοδοχεία κοντά στο κέντρο. Τελική τιμή 185€ για αεροπορικά και διαμονή ,από Θεσσαλονίκη.

Οι ημερομηνίες είναι 08/05 με 13/05 ,με δύο διανυκτερεύσεις στο Μιλάνο και τρία στη Νάπολη.  

*Οι αναγραφομενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (27/03) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και κοστίζουν μόλις 54€ το άτομο για τρεις πτήσεις. Θα κάνετε 3 διαφορετικες κρατήσεις απλης μετάβασης απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airshop.gr

Παράδειγμα:

Θεσσαλονίκη - Μιλάνο 08/05 - 12:20
Μιλάνο - Νάπολη 10/05 - 10:45
Νάπολη - Θεσσαλονίκη 13/05 - 14:40


*Κανοντας κράτηση από την  airshop.gr η τιμή είναι λίγο ακριβότερη αλλά το τσεκ ιν το αναλαμβάνει η airshop δωρεάν και οι κάρτες επιβίβασης αποστέλλονται στο email σας.

*Το αεροδρόμιο στο Παρίσι βρίσκεται στο Μπωβαί ,στο κεντρικό Παρίσι θα πάτε με τα λεωφορεία που βρίσκονται απ´εξω με 15€ η διαδρομή. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή κατ' άτομο μέγιστου βάρους 10 κιλών και μια μικρή τσάντα χειρός ή πλάτης.








ΔΙΑΜΟΝΗ 

Μιλάνο
Το Hotel Piola βρίσκεται σε απόσταση 100μ. μακριά από το σταθμό του μετρό όπου σας πάει στο κεντρικό Μιλάνο και το καθεδρικό ναό Duomo σε μόλις 10 λεπτά. Όλα τα μεγάλα δωμάτια στο Piola Hotel διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Η τιμή του για 2 βραδια είναι στα 113€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ με 10% έκπτωση στη πρώτη κράτηση..






Νάπολη
Το Cesare Augusto απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από το κοντινότερο σταθμό του μετρό, ενώ το ιστορικό κέντρο της Νάπολης βρίσκεται μόλις 4 στάσεις ,περίπου 15 λεπτά. Τα δωμάτια περιλαμβάνουν δωρεάν WiFi και ιδιωτικο μπάνιο με ντους. Η τιμή του για 3 βραδια είναι στα 149€ για ενα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ με 10% έκπτωση στη πρώτη κράτηση..






ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο. 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 108€
•Ξενοδοχεία: 262€
•ΣΥΝΟΛΟ: 370€ / 2 = 185€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

————————————————————

Εσύ έκανες εγγραφή στο καινούργιο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !! Το πρώτο βίντεο ανέβηκε και μπορείς να το δεις παρακάτω !!



Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال