ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ 190€ (ΠΑΣΧΑ)



Ταξιδέψτε για 5 μέρες το Πάσχα στο πανέμορφο Γκέτεμποργκ στη Σουηδία ,με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 3* με πρωινό. Τελική τιμή 190€ για αεροπορικά και διαμονή ,από Θεσσαλονίκη.

Οι ημερομηνίες είναι 05/04 με 09/04

Λίγα λόγια για το Γκέτεμποργκ
Το Γκέτεμποργκ είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σουηδίας. Μια πόλη κοινωνική όσο η Στοκχόλμη εκλεπτυσμένη, με νεοκλασική αρχιτεκτονική και σύγχρονη καλλιτεχνική σκηνή. Η πιο ιστορική συνοικία του Γκέτεμποργκ, η Χάγκα, «κρύβει» μια ιδιαίτερη γοητεία, με τα ξύλινα σπιτάκια του 19ου αιώνα, τα πλακόστρωτα δρομάκια με τα ανεξάρτητα μαγαζιά και τα χαριτωμένα café, που συνθέτουν ένα παραμυθένιο περιβάλλον. Λόγω του συμπυκνωμένου μεγέθους του, το περπάτημα αποτελεί τον πιο εύκολο τρόπο μετακίνησης. Συν τοις άλλοις, περπατώντας έχετε μεγαλύτερη πιθανότητα να βρείτε κρυμμένα διαμάντια στους δρόμους, από καταστήματα μέχρι μπαρ, αλλά και να γνωρίσετε τους πολύ φιλικούς ντόπιους, οι οποίοι μετά χαράς θα σας καθοδηγήσουν.

*Οι αναγραφομενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (27/03) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και κοστίζουν 56€ με επιστροφή το άτομο στις παραπάνω ημερομηνίες. Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airshop.gr

Παράδειγμα:

Θεσσαλονίκη - Γκέτεμποργκ 05/04 - 16:40
ΓκέτεμποργκΘεσσαλονίκη 09/04 - 18:35


*Κανοντας κράτηση από την  airshop.gr η τιμή είναι λίγο ακριβότερη αλλά το τσεκ ιν το αναλαμβάνει η airshop δωρεάν και οι κάρτες επιβίβασης αποστέλλονται στο email σας.

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή κατ' άτομο μέγιστου βάρους 10 κιλών και μια μικρή τσάντα χειρός ή πλάτης.





ΔΙΑΜΟΝΗ 
Το Center Hotel βρίσκεται στο κέντρο του Γκέτεμποργκ σε απόσταση λίγων λεπτών με τα πόδια από τον ποταμό Göta Älv και την προβλήτα των φέρι Rosenlund. Ο κύριος εμπορικός δρόμος Avenyn και η ιστορική συνοικία Haga απέχουν 10 λεπτά με τα πόδια Όλα τα δωμάτια διαθέτουν δωρεάν WiFi και ιδιωτικο μπάνιο με ντους. Η τιμή του για 4 βραδια είναι στα 266€ για ένα δίκλινο δωμάτιο με πρωινό. 


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ με 10% έκπτωση στη πρώτη κράτηση..










ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο. Ένα αμάξι θα σας κοστίσει συνολικά από 131€ για τις 05/04 με 09/04 με παραλαβή από το αεροδρόμιο Landvetter.


*Ελέγξτε τον τρόπο πληρωμής, καθώς οι περισσότερες εταιρίες ενοικιάσεων δεν δέχονται χρεωστικές κάρτες αλλά μόνο πιστωτικές.




ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 112€
•Ξενοδοχείo: 266€
•ΣΥΝΟΛΟ: 378€ / 2 = 189€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

————————————————————

Εσύ έκανες εγγραφή στο καινούργιο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !! Το πρώτο βίντεο ανέβηκε και μπορείς να το δεις παρακάτω !!



Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال