ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ 230€ (ΜΑΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 6 ημέρες τον Μάιο στη μαγευτική Καππαδοκία ,με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο με πρωινό στη περιοχή Goreme. Τελική τιμή 230€ αεροπορικά και διαμονή από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 03/05 με 08/05 

Η Καππαδοκία, που αποκαλείται και «σεληνιακό τοπίο της Τουρκίας», είναι μια ξεχωριστή περιοχή στην επαρχία Νεβσεχίρ της κεντρικής Ανατολίας. Απετέλεσε κατοικία πολλών λαών και θέατρο πολλών σημαντικών γεγονότων. Υπάρχουν στην περιοχή εκατοντάδες υπόγειες πολιτείες
υπόσκαφες εκκλησίες και απίστευτοι σχηματισμοί από πορώδη πέτρα που συναρπάζουν τον κάθε ταξιδιώτη. Θα μαγευτείτε από την ιστορική της κληρονομιά, καθώς και από το φυσικό τοπίο της.

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (23/03) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Pegasus airlines προς Καισάρεια (Καϊσέρι) με ανταπόκριση στην Κωνσταντινούπολη, και κοστίζουν 162€ το άτομο με επιστροφή . Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της Pegasus ή από την airtickets.gr λίγο ακριβότερα.

Παράδειγμα:

Athens - Kayseri 03/05 - 12:05
Kayseri - Athens 08/05 - 13:55

*Η αναμονή στη Κωνσταντινούπολη είναι 4ω15λ στο πήγαινε και 3ω στην επιστροφή.

*Το αεροδρόμιο της Καισάρειας βρίσκεται περίπου μια ώρα μακριά από την Καππαδοκία (77χλμ). Στην περιοχή Goreme της Καππαδοκίας θα πατε με λεωφορεία με κόστος από 10-15€ η διαδρομή ,περισσότερες πληροφορίες εδώ

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή κατ' άτομο μέγιστου βάρους 8 κιλών.




ΔΙΑΜΟΝΗ 
Το Nirvana Cave Hotel βρίσκεται στην καρδιά της Καππαδοκίας στη πόλη Göreme, κοντά στις διάσημες σπηλιές. Όλα τα καταλύματα είναι χτισμένα σε βράχο ,ορισμένα δωμάτια βρίσκονται μέσα στις σπηλιές, ενώ άλλα βρίσκονται σε ένα πέτρινο κτήριο. Το ξενοδοχείο προσφέρει επισης εποχιακή πισίνα ,δωρεάν WiFi, 24-ωρη ρεσεψιόν και δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Η τιμή του για 5 βράδια είναι στα 130€ για ένα δίκλινο δωμάτιο με ιδιωτικο μπάνιο και πρωινό.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται ,κάντε login στην ιστοσελίδα της Booking.






ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Άλλη μια καλή επιλογή να πατε στο ξενοδοχείο είναι να νοικιάσετε αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο της Καιςάρειας. Ένα αυτοκίνητο θα σας κοστίσει από 100€ για 6 ημέρες από την rentalcars.com 


*Ελέγξτε τον τρόπο πληρωμής, καθώς οι περισσότερες εταιρίες ενοικιάσεων δεν δέχονται χρεωστικές κάρτες αλλά μόνο πιστωτικές.



ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 324€
•Ξενοδοχείο: 130€
•ΣΥΝΟΛΟ: 454€ / 2 = 227€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

————————————————————

Εσύ έκανες εγγραφή στο καινούργιο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !! Το πρώτο βίντεο ανέβηκε και μπορείς να το δεις παρακάτω !!



Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال