ΚΑΝΑΡΙΑ ΝΗΣΙΑ 300€ (ΜΑΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για μια εβδομάδα τον Μάιο στη Γκραν Κανάρια και την Λανθαρότε των Καναρίων νήσων ,με διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία. Τελική τιμή 300€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 25/05 με 31/05 με τρεις διανυκτερεύσεις σε κάθε νησί.

Λίγα λόγια για τα Κανάρια νησιά
Τα Καναρια νησιά αυτά είναι ηφαιστειογενή νησιά στον Ατλαντικο ωκεανό ,απέναντι από τις ακτές του Μαρόκου ,ανήκουν στην Ισπανία και μαζί με κάποια σειρά νησιών αποτελούν τα Κανάρια νησιά. Το κλίμα τους θεωρείται από τα καλύτερα στο κόσμο καθώς έχουν σταθερή μέση θερμοκρασία ημέρας τους 25 με 30 βαθμούς όλο τον χρόνο ,κάνοντας το αγαπημένο προορισμό των Ευρωπαίων ακόμα και τον χειμώνα.

Η Γκραν Καναρια είναι το δημοφιλέστερο νησί των Καναρίων νήσων με πάνω από 2 εκατομμύρια επισκέψεις τον χρόνο ,ενώ η Λανθαρότε είναι το πιο παρθένο και κατά την γνώμη μου το πιο όμορφο , καθώς ο τουρισμός δεν το έχει αγγίξει ακόμη τόσο πολύ. Θα συναντήσετε πολλά φυσικά πάρκα ,υπέροχες παραλίες και πανέμορφα τοπία. Θα δείτε επίσης και καμήλες καθώς τα νησιά βρίσκονται πολύ κοντά στην έρημο Σαχαρα και έχουν πολλά στοιχεία που την θυμίζουν.

Μπορείτε πάρετε μια γεύση από τα Καναρια νησιά, και συγκεκριμένα από την Λανθαρότε ,στο παρακάτω βίντεο από την επίσκεψη μας στο νησί τον Νοέμβριο του 2016 ή να διαβάσετε όλη μας την ταξιδιωτική εμπειρία εδώ



*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (23/03) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με Ryanair και την Canary Fly ,και κοστίζουν 183€ το άτομο για πέντε συνολικά πτήσεις. Θα πρέπει να κάνετε πέντε διαφορετικες κρατήσεις απλής μετάβασης απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair και της Canary Fly ή την airshop.gr για τις πτήσεις της Ryanair.

Παράδειγμα:

Αθήνα - Βαρσοβία 25/05 - 06:40
Βαρσοβία - Γκραν Κανάρια 25/05 - 11:40
Γκραν Κανάρια - Λανθαρότε 28/05 - 12:55
Λανθαρότε - Μιλάνο 31/05 - 07:50
Μιλάνο - Αθήνα 31/05 - 17:30

*Κανοντας κράτηση από την airshop.gr η τιμή είναι λίγο ακριβότερη αλλά το τσεκ ιν το αναλαμβάνει η airshop δωρεάν και οι κάρτες επιβίβασης αποστέλλονται στο email σας.

*Πριν προχωρήσετε στις κρατήσεις , ελέγξτε τις τιμές για τυχόν αυξήσεις.

*Η διάρκεια την αναμονής στο πήγαινε είναι περίπου 3ω15λ στη Βαρσοβια ,και στην επιστροφή 4:40 ώρες στο αεροδρόμιο του Μιλάνου.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται και κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από την kiwi.com σε ελάχιστα ακριβότερη τιμή αλλά προσφέροντας σας προστατευόμενες και εγγυημένες πτησεις ανταπόκρισης. Επιλέξτε πολλαπλοί προορισμοί και βάλτε τις παραπάνω πτήσεις μια-μια.

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή εως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός η πλάτης.












ΔΙΑΜΟΝΗ
Τα δημοφιλέστερα μέρη για να μείνεις στη Γκραν Κανάρια είναι η πρωτεύουσα Λας Πάλμας ,η Μασπαλόμας και η Πλάγια ντε Ινγκλές ,και στη Λανθαρότε είναι το Puerto Del Carmen και η Costa teguise. Την πρωτεύουσα Arrecife καλύτερα να την αποφύγετε ,δεν έχει τίποτα ενδιαφέρων να δεις. Το ξενοδοχείο που προτείνουμε στη Γκραν Καναρια είναι στη πρωτεύουσα Λας Παλμας και στη Λανθαροτε στο Πουερτο ντελ Καρμεν το πιο τουριστικό μέρος του νησιού.

Γκραν Καναρια
Το hostal Casa βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Las Palmas de Gran Canaria, σε απόσταση μόλις 3 λεπτών με τα πόδια από την παραλία Canteras. Στην περιοχή γύρω από το Hostal Kasa θα βρείτε καταστήματα, μπαρ και εστιατόρια, ενώ σε απόσταση μόλις 5 λεπτών με τα πόδια υπάρχουν πολλά δημοφιλή κλαμπ. Ο σταθμός Las Palmas των λεωφορείων είναι περίπου 200μ. μακριά και προσφέρει τακτικά δρομολόγια προς πολλά σημεία του νησιού. Τα δωμάτια έχουν μπαλκόνι και καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης ,τα περισσότερα διαθέτουν επίσης ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Η τιμή του για ένα δίκλινο δωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο είναι στα 114€ για τρία βραδια.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.






Λανθαρότε
Το Apartamentos Tisalaya είναι ξενοδοχείο διαμερισμάτων, και βρίσκεται στο πιο δημοφιλές θέρετρο του νησιού ,το Puerto del Carmen ,μόλις 500μ. από τον παραλιακό δρόμο με τα μπαρ και την ομώνυμη παραλία. Προσφέρει πισίνα με μπαρ ,δωρεάν WiFi και δωρεάν χώρο στάθμευσης. Τα δωμάτια περιλαμβάνουν όμορφους διακοσμημένος χώρους και ιδιωτικο μπάνιο με ντους. Η τιμή του για 3 βραδια είναι στα 134€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.






ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Τα νησιά είναι αρκετά μεγάλα γιαυτο προτείνουμε να νοικιάσετε αυτοκίνητο. Εμεις νοικιάσαμε ον-λαιν από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο με τιμές από μόλις 10€ την ημέρα.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 366€
•Ξενοδοχεία: 248€
•ΣΥΝΟΛΟ: 614€ / 2 = 307€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال