ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ - ΙΜΠΙΖΑ 290€ (ΙΟΥΝΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για μια εβδομάδα αρχές Ιουνίου στη Βαρκελώνη και την Ίμπιζα ,με διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία. Τελική τιμή 290€ αεροπορικά και διαμονή, από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 03/06 με 09/06 με δυο διανυκτερεύσεις στη Βαρκελώνη και τέσσερις στην Ίμπιζα.

*Οι αναγραφομενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (08/03) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Vueling airlines και την Ryanair και κοστίζουν 143€ το άτομο για τεσσερις συνολικά πτησεις. Θα πρέπει να κάνετε δυο διαφορετικές κρατήσεις με επιστροφή απευθειας από τις ιστοσελίδες των αεροπορικών εταιριών ή την airshop.gr

Παράδειγμα:

Πρώτη κράτηση
Αθήνα - Βαρκελώνη 03/06 - 01:35
Βαρκελώνη - Αθήνα 09/06 - 21:10

Δεύτερη κράτηση
Βαρκελώνη - Ίμπιζα 05/06 - 06:40
Ίμπιζα - Βαρκελώνη 09/06 - 17:00


*Κανοντας κράτηση από την airshop.gr η τιμή είναι λίγο ακριβότερη αλλά το τσεκ ιν το αναλαμβάνει η airshop δωρεάν και οι κάρτες επιβίβασης αποστέλλονται στο email σας.

*Πριν προχωρήσετε στις κρατησεις ελέγξετε πρώτα τις τιμες για τυχόν αυξήσεις.

*Η διάρκεια της αναμονής στην επιστροφή από Ιμπιζα για Αθήνα είναι 3 ωρες στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης. Οι συγκεκριμένες πτήσεις δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται σε κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεωνΑν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από την kiwi.com ελάχιστα ακριβότερα ,αλλά παρέχοντας σας εγγύηση για όλες τις πτήσεις ανταπόκρισης. Επιλέξατε πολλαπλοί προορισμοί και βάλτε όλες τις πτήσεις με την σειρά αναχώρησης.

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή κατ' άτομο μέγιστου βάρους 10 κιλών. . Διαστάσεις 55cm x 40cm x 20cm.




ΔΙΑΜΟΝΗ 

Βαρκελώνη
Το μοντέρνο Hotel Ronda Lesseps είναι 4 αστέρων και βρίσκεται σε απόσταση μόλις 10 λεπτών με το μετρό από την κεντρική πλατεία Plaza Catalunya και το κεντρο της πόλης. Τα κλιματιζόμενα δωμάτια του είναι εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση ,δωρεάν WiFi και σύγχρονο ιδιωτικό μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών. Προσφέρονται επισης χώρος φύλαξης αποσκευών ,24ωρη ρεσεψιόν και πάρκινγκ με επιπλέον χρέωση. Η τιμή του για 2 βραδια για τις 03/06 με 05/06 είναι στα 130€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.






Ίμπιζα
Το Hostal Torres βρίσκεται στην καρδιά του Σαν Αντόνιο ,ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά θέρετρα της Ίμπιζας, σε κοντινή απόσταση από την παραλία και την περίφημη περιοχή West End με τα δεκάδες μπαρ και κλαμπ. Το διάσημο cafe Del Mar με την διάσημη μουσική συλλογή βρίσκεται σε απόσταση 750μ. μακριά από το ξενοδοχείο. Στις εγκαταστάσεις περιλαμβάνεται πισίνα και όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν κλιματισμό ,ιδιωτικο μπάνιο με ντους και δωρεάν WiFi. Η τιμή του για 4 βραδια είναι στα 160€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.





ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο σας προτείνουμε να νοικιάσετε μόνο στην ιμπιζα για να εξερευνήσετε το νησί. Μπορείτε να κάνετε online κρατ από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο. Ένα αμάξι θα σας κοστίσει συνολικά μόλις 23€ για 5 μέρες για τις 05/06 με 09/06 (λιγότερο από 5€ την ημέρα)


*Προσοχή ,ελέγξτε τον τρόπο πληρωμής, καθώς οι περισσότερες εταιρίες ενοικιάσεων δεν δέχονται χρεωστικές κάρτες αλλά μόνο πιστωτικές.




ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 286€
•Ξενοδοχεία: 290€
•ΣΥΝΟΛΟ: 576€ / 2 = 288€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

————————————————————

Εσύ έκανες εγγραφή στο καινούργιο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !! Το πρώτο βίντεο ανέβηκε και μπορείς να το δεις παρακάτω !!



Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال