ΠΡΑΓΑ 140€ (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ)


Ταξιδέψτε για 7 μέρες τον Νοέμβριο στη Πράγα, με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείό 3*. Τελική τιμή 140€ αεροπορικά και διαμονή από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 14/11 με 20/11 

Χορηγούμενη διαφήμιση
-15% έκπτωση σε όσους κάνουν online κράτηση στο athensfishspa.com χρησιμοποιώντας τον κωδικό «GREEKTRAVELERS» 

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair με ανταπόκριση, και κοστίζουν συνολικά 64€ το άτομο . Θα πρέπει να κάνετε τέσσερις διαφορετικες κρατήσεις απευθειας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή μια μόνο κράτηση μέσω της kiwi.com ελάχιστα ακριβότερα, παρέχοντας σας όμως εγγυημένες πτήσεις ανταπόκρισης.*

Παράδειγμα:

Αθήνα  - Μιλάνο 14/11 - 09:30
Μιλάνο - Πράγα 14/11 - 16:10
Πράγα - Ρώμη 20/11 - 07:05
Ρώμη - Αθήνα 20/11 - 12:05 ή 20:40

*Πριν προχωρήσετε στις κρατήσεις , ελέγξτε τις τιμές για τυχόν αυξήσεις.

*Η διάρκεια την αναμονής στο πήγαινε είναι 5 ωρες στο Μιλάνο και στην επιστροφή περίπου 3 ωρες στο αεροδρόμιο Ciampino της Ρώμης. Αν θέλετε να κάνετε και μια βόλτα στην όμορφη Ρώμη ,μπορείτε να επιλέξετε να γυρίσετε με την βραδυνη πτήση της Ryanair, σε αυτή την περίπτωση θα έχετε σχεδόν 12 ωρες ελεύθερες.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται και κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από την kiwi.com σε ελάχιστα ακριβότερη τιμή αλλά προσφέροντας σας προστατευόμενες και εγγυημένες πτησεις ανταπόκρισης. Επιλέξτε προορισμος αναχώρηση Αθήνα, προορισμος Πραγα και τις ημερομηνίες 14/11 με 20/11. 

*Κατα την διάρκεια κράτησης στην ιστοσελίδα της Ryanair η τιμή σε κάποιες από τις πτήσεις θα εμφανιστεί στο τοπικό νόμισμα. Η ισοτιμία αλλάζει αυτόματα στο τελος της διαδικασίας πληρωμής.

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή εως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός η πλατης ανα άτομο.











ΔΙΑΜΟΝΗ
Το Hotel Golden City Garni είναι 3* και βρίσκεται στην καλοδιατηρημένη περιοχή Zizkov κοντά στο κέντρο της πόλης και αποτελεί εξαιρετική βάση για να εξερευνήσετε την Πράγα. Το ξενοδοχείο απέχει ελάχιστα με τα πόδια από το κέντρο της Πράγας και όλα τα αξιοθέατα της πόλης, όπως η Πλατεία Wenceslas και η Παλιά Πόλη. Μπροστά στο ξενοδοχείο υπάρχει στάση του τραμ που σας μεταφέρει στην καρδιά της πόλης σε μόλις 5 λεπτά. Οκά τα δωμάτια περιλαμβάνουν ιδιωτικο μπάνιο με ντους και δωρεάν WiFi. Η τιμή του για 6 βραδια είναι στα 146€ για ένα δίκλινο δωμάτιο


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.





Το παραπάνω ξενοδοχείο έχει διαθεσιμότητα μόνο ένα δίκλινο δωμάτιο, άλλη μια καλή επιλογή είναι και το 3* La Petit Hotel Prague σε απόσταση 400μ. από το σταθμό Nádraží Holešovice του μετρό και του τραμ όπου με το μετρό μπορείτε να φτάσετε στην πλατεία Wenceslas και στο Εθνικό Μουσείο σε 4 στάσεις και στην πλατεία της Παλιάς Πόλης σε 12 λεπτά με το τραμ. Η τιμή του για 6 βραδια είναι στα 146€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.







ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Αυτοκίνητο μπορειτε να νοικιάσετε από την  rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο. Ένα αμάξι θα σας κοστίσει μόλις από 60€ συνολικά για μια εβδομάδα.


*Ελέγξτε το τρόπο πληρωμής, καθώς οι περισσότερες εταιρείες ενοικίασης δεν δέχονται χρεωστικές κάρτες ή πληρωμή με μετρητά, παρα μόνο πιστωτικές κάρτες.





ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 128€
•Ξενοδοχείο: 146€
•ΣΥΝΟΛΟ: 274€ / 2 = 137 το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (05/08) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

-Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

—————————————————

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !! 


Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال