ΝΑΠΟΛΗ 80€ (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ)


Ταξιδέψτε για 4 μέρες τον Νοέμβριο στη Νάπολη ,με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 3* με πρωινό. Τελική τιμή μόλις 80€ αεροπορικά και διαμονή από Θεσσαλονίκη.

Ημερομηνίες:

22/11 - 25/11 (4 μέρες, 80€)
25/11 - 29/11 (5 μέρες, 100€)

Χορηγούμενη διαφήμιση
-15% έκπτωση σε όσους κάνουν online κράτηση στο athensfishspa.com χρησιμοποιώντας τον κωδικό «GREEKTRAVELERS» 

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (05/08) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και κοστίζουν μόλις 27€ με επιστροφή το άτομο. Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airshop.gr 

Παράδειγμα:

Θεσσαλονίκη - Νάπολη 22/11 - 13:05
Νάπολη - Θεσσαλονίκη 25/11 - 09:40

*Κανοντας κράτηση από την airshop.gr η τιμή είναι λίγο ακριβότερη αλλά το τσεκ ιν το αναλαμβάνει η airshop δωρεάν και οι κάρτες επιβίβασης αποστέλλονται στο email σας.

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή κατ' άτομο μέγιστου βάρους 10 κιλών και μια μικρή τσάντα χειρός ή πλατης.






ΔΙΑΜΟΝΗ 

Το Hotel Cineholiday είναι 3* και βρίσκεται σε βολική κεντρική τοποθεσία, σε απόσταση μόλις 300μ. από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Νάπολης και 50μ. από τον σταθμό Garibaldi του μετρό ,ενώ ο καθεδρικός ναός της Νάπολης απέχει 15 λεπτά με τα πόδια. Διαθέτει δωμάτια εμπνευσμένα από τον κινηματογράφο, κάθε δωμάτιο είναι αφιερωμένο σε συγκεκριμένο ηθοποιό. Προσφέρει 24ωρη ρεσεψιόν, ιδιωτικο μπάνιο με ντους και δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους. Η τιμή του για 3 βραδια είναι στα 108€ για ένα δίκλινο δωμάτιο με πρωινό.



*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.






ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο. Ένα αμάξι θα σας κοστίσει από 49€ συνολικά για όλες τις ημέρες διαμονής σας.


*Ελέγξτε το τρόπο πληρωμής, καθώς οι περισσότερες εταιρείες ενοικίασης δεν δέχονται χρεωστικές κάρτες ή πληρωμή με μετρητά, παρα μόνο πιστωτικές κάρτες.





ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 54€
•Ξενοδοχείo: 108€
•ΣΥΝΟΛΟ: 162€ / 2 = 81€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

————————————————————

Εσύ έκανες εγγραφή στο καινούργιο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !! Το πρώτο βίντεο ανέβηκε και μπορείς να το δεις παρακάτω !!



Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال