ΠΡΑΓΑ 129€ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ)




Ταξιδέψτε για 6 μέρες τον Ιανουάριο στη παραμυθένια Πράγα, με διαμονή σε ξενοδοχείο 3* κοντά στο κέντρο. Τελική τιμή 130€ για αεροπορικά, χειραποσκευή και διαμονή, από Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Οι ημερομηνίες είναι 23/01 με 28/01

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (01/11) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.



ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair με ανταπόκριση στο Μιλάνο και κοστίζουν μόλις 46€ το άτομο για 4 πτήσεις. Θα πρέπει να κάνετε 4 διαφορετικές κρατήσεις απλής μετάβασης απευθειας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή μια μόνο κράτηση μέσω της kiwi.com ελάχιστα ακριβότερα, προσφέροντας σας όμως προστατευόμενες πτήσεις ανταπόκρισης.

Παράδειγμα:

Θεσσαλονίκη - Μιλάνο 23/01 - 12:40
Μιλάνο - Πράγα 23/01 - 16:10
Πράγα - Βρυξέλλες 28/01 - 08:55
Βρυξέλλες - Θεσσαλονίκη 28/01 - 15:55

*Η αναμονή στο πήγαινε είναι περίπου 2 ώρες στο αεροδρόμιο Bergamo του Μιλανου και στην επιστροφή περίπου 5 στο αεροδρόμιο Charleroi των Βρυξελλών.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται σε κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από την kiwi.com ελάχιστα ακριβότερα ,αλλά παρέχοντας σας εγγύηση για όλες τις πτήσεις ανταπόκρισης. Επιλεξτε αναχωρηση Θεσσαλονίκη, προορισμός Πράγα και τις ημερομηνίες 23/01 - 28/01 

*Στη τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνεται μόνο μια μεσαία τσάντα χειρός η πλάτης με διαστάσεις 40x25x20, αν θέλετε και μια χειραποσκευή θα πρέπει να αγοράσετε προτεραιότητα επιβίβασης με κόστος 6€ ανα πτήση. (Σύνολο 24€ το άτομο και για τις 4 πτήσεις, περιλαμβάνονται στη τελική τιμή που αναγράφουμε)









ΔΙΑΜΟΝΗ
Το Residence Kralovský Vinohrad είναι 3* και βρίσκεται κοντά στο κεντρο της Πράγας. Η πλατεία Wenceslas και το κεντρο της Πράγας είναι προσβάσιμο σε 10-15 λεπτά με τις δημόσιες συγκοινωνίες που κάνουν στάση πολύ κοντά στο ξενοδοχείο. Τα δωμάτια και διαμερίσματα είναι διακοσμημένα με ανοιχτόχρωμα ξύλινα έπιπλα και δάπεδο με μοκέτα και περιλαμβάνουν ιδιωτικο μπάνιο με ντους. Η τιμή του για 5 βραδια είναι στα 118€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking











ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο με τιμές από μόλις 10€ την ημέρα. Ελέγξτε το τρόπο πληρωμής, καθώς οι περισσότερες εταιρείες ενοικίασης δεν δέχονται χρεωστικές κάρτες ή πληρωμή με μετρητά, παρα μόνο πιστωτικές κάρτες.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 92€
•Χειραποσκευή: 48€
•Ξενοδοχείo: 118€
•ΣΥΝΟΛΟ: 258€ / 2 = 129€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.


————————————————————

Εσύ έκανες εγγραφή στο  κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !! 




Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال