ΚΑΝΑΡΙΑ ΝΗΣΙΑ 140€ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 5 μέρες τον Ιανουάριο στην ηλιόλουστη Λανθαρότε στα Κανάρια νησιά, με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 3* στο Puerto Del Carmen. Τελική τιμή 140€* για αεροπορικά και διαμονή.

*Η τιμή βασίζεται με βάση τα 3 άτομα, η τιμή για 2 άτομα διαμορφώνεται στα 170€ το άτομο.

Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλες τις προτάσεις ταξιδιών μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Οι ημερομηνίες είναι 13/01 με 17/01

Λίγα λόγια για την Λανθαρότε
Τα Κανάρια νησιά είναι μια σειρά ηφαιστειογενών νησιών στον Ατλαντικό ωκεανό ,απέναντι από τις ακτές του Μαρόκου και ανήκουν στην Ισπανία. Το κλίμα τους θεωρείται από τα καλύτερα στο κόσμο καθώς έχουν σταθερή μέση θερμοκρασία ημέρας τους 20 με 30 βαθμούς όλο τον χρόνο ,κάνοντας το αγαπημένο προορισμό των Ευρωπαίων τον χειμώνα.

Η Λανθαροτε είναι το τέταρτο μεγαλύτερο νησί των νησιών αυτών ,και κατα την γνώμη μου το πιο όμορφο καθώς ο τουρισμός δεν το έχει αγγίξει ακόμα τόσο πολύ και θα δείτε περισσότερα παρθένα τοπία. Θα συναντήσετε πολλά φυσικά πάρκα ,υπέροχες παραλίες ,πανέμορφα τοπία αλλά και καμήλες.

Το νησί το έχουμε επισκεφτεί και έχουμε γράψει αναλυτικά την ταξιδιωτική μας εμπειρία εδώ 

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (02/11) και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και κοστίζουν συνολικά μόλις 72€ για 4 πτήσεις. Θα πρέπει να κάνετε 4 διαφορετικές κρατήσεις απλής μετάβασης, απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή μέσω της kiwi.com ελάχιστα ακριβότερα , αλλά προσφέροντας σας προστατευόμενες πτήσεις ανταπόκρισης.

Παράδειγμα:

Αθήνα - Μιλάνο 13/01 - 09:30
Μιλάνο - Λανθαρότε 13/01 - 15:15
Λανθαρότε - Λονδίνο 17/01 - 12:05
Λονδίνο - Αθήνα 17/01 - 18:10

*Η διάρκεια αναμονής στο πήγαινε από Αθήνα προς Λανθαρότε είναι 4 ώρες στο αεροδρόμιο Μπέργαμο του Μιλάνου, και στην επιστροφή από Λανθαρότε για Αθήνα περίπου 2 ώρες στο αεροδρόμιο Στάνστεντ του Λονδίνου.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost αεροπορικές εταιρίες δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται σε κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις ανταπόκρισης, μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις μέσω της kiwi.com παρέχοντας σας εγγύηση για όλες τις πτήσεις ανταπόκρισης ότι και να συμβεί. Επιλέξτε αναχωρηση Αθήνα , προορισμός Λανθαρότε, και τις ημερομηνίες 13/01 με 17/01

*Στη τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνεται μόνο μια μεσαία τσάντα πλάτης με διαστάσεις 40x25x20cm. Αν θέλετε να πάρετε μαζί σας και μια χειραποσκευή με ρόδες, θα πρέπει να αγοράσετε προτεραιότητα επιβίβασης με κόστος 6 € ανα πτήση. ( Σύνολο 24€ και για τις 4 πτήσεις) 










ΔΙΑΜΟΝΗ
Το Bitacora Club Lanzarote είναι 3* και απέχει 20 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο του Puerto del Carmen και λιγότερο από μισό χιλιόμετρο από την παραλία. Διαθέτει πισίνα και άρτια εξοπλισμένα διαμερίσματα με μπαλκόνι. Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν καθιστικό με δορυφορική τηλεόραση, μπάνιο και μικρή κουζίνα με φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο και σόμπα. Η τιμή του για 4 βράδια είναι στα 202€ για ένα τρίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή πιθανόν να περιλαμβάνεται έκπτωση, αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.








ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 3 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 216€
•Διαμονή: 203€
•ΣΝΟΛΟ: 419€ / 3 = 139€ το άτομο

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα τρία άτομα σε τρίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال