DUBAI 165€ (ΜΆΙΟΣ)



Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Ταξιδέψτε για 5 μέρες τον Μάιο στο Ντουμπάϊ, με διαμονή σε ξενοδοχείο 3* με πισίνα. Τελική τιμή 165€ αεροπορικά και διαμονή, από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 14/05 με 18/05

* Έχετε υπόψιν σας πως τον Μάιο είναι ο ιερός μήνας του Ραμαζανιού όπου ισχύουν κάποιοι κανόνες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε παρακάτω.

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (28/03) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας 

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair από Αθήνα έως Σόφια ,και με την Wizzair από Σόφια για Ντουμπάϊ και κοστίζουν συνολικά μόλις 110€ το άτομο με επιστροφή και για τις 4 πτήσεις.

Θα πρέπει να κάνετε δύο διαφορετικές κρατήσεις με επιστροφή απευθείας από τις ιστοσελίδες των αεροπορικών εταιριών ή μια μόνο κράτηση μέσω της kiwi.com 

Πρώτη κράτηση
Αθήνα - Σόφια 14/05 - 08:30
Σόφια - Αθήνα 19/05 - 06:05

Δεύτερη κράτηση
Σόφια - Ντουμπάϊ 14/05 - 11:55
Ντουμπάϊ - Σόφια 18/05 - 18:35

*Η αναμονή στη Σόφια στο πήγαινε είναι περίπου 2 ώρες, και στην επιστροφή περίπου 7 ώρες με μεταμεσονύχτια αναμονή.

*Κατα την διάρκεια της κράτησης της πτήσης Σόφια -  Ντουμπάϊ στην ιστοσελίδα της Wizz air ,η τιμή θα εμφανιστεί σε λέβα Βουλγαρίας, η αλλαγή σε ευρώ γίνεται αυτόματα. Ισοτιμία >> 1€ = 1,95 λέβα

*Το αεροδρόμιο προσγείωσης στο Ντουμπάϊ είναι το δεύτερο αεροδρόμιο της πόλης ,το Διεθνές Ντουμπάϊ Αλ Μακτούμ το οποίο βρίσκεται 35 λεπτά μακριά με το λεωφορείο (γραμμή F55) από την κοντινότερη στάση μετρό.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται σε κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από την kiwi.com ελάχιστα ακριβότερα ,αλλά παρέχοντας σας εγγύηση για όλες τις πτήσεις ανταπόκρισης. Επιλεξτε αναχώρηση Αθήνα ,προορισμός Ντουμπάϊ (DWC) και βάλτε τις ημερομηνίες 14/05 - 18/05.

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μόνο μια μεσαία τσάντα χειρός η πλάτης με διαστάσεις 40x25x20cm, αν θέλετε και μια χειραποσκευή θα πρέπει να αγοράσετε για κάθε πτήση. ( Κόστος 40€ περίπου για όλες τις πτήσεις)







ΔΙΑΜΟΝΗ
Το Premier Inn Dubai Al Jaddaf βρίσκεται στη περιοχή Μπουρ Ντουμπάϊ, περίπου 6χλμ μακριά από το νέο Ντουμπάϊ και αξιοθέατα όπως ο ουρανοξύστης Burj Khalifa. Η κοντινότερη στάση μετρό βρίσκεται σε απόσταση 500μ. και σας συνδέει με το υπόλοιπο Ντουμπάϊ σε ελάχιστα λεπτά. Το ξενοδοχείο διαθέτει εξωτερική πισίνα, γυμναστήριο και δωρεάν WiFi. Όλα τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα και περιλαμβάνουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης με δορυφορικά κανάλια, βραστήρα, ντουλάπα και επιφάνεια εργασίας. Έχουν επίσης ιδιωτικό μπάνιο με ντους και δωρεάν προϊόντα περιποίησης. Όλες οι μονάδες προσφέρουν θέα στην πόλη. Η τιμή του για 4 βράδια είναι μόλις 105€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking





Ραμαζάνι στο Ντουμπάϊ
Ο ιερός μήνας του Ραμαζανίου, κατά τη διάρκεια του οποίου οι μουσουλμάνοι νηστεύουν από την ανατολή ως τη δύση του ηλίου, επηρεάζει έντονα την πόλη. Κατά τη διάρκεια του Ραμαζανίου, όλοι όσοι επισκέπτονται το Ντουμπάι, ανεξαρτήτως θρησκείας, υποχρεούνται να νηστεύουν σε δημόσιους χώρους καθ'όλη τη διάρκεια της επίσκεψής τους.

Η νηστεία δεν αφορά μόνο τρόφιμα και ποτά, αλλά και το κάπνισμα. Πρέπει να σημειωθεί ότι είναι δύσκολο να βρει κανείς τρόφιμα, ακόμη και νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας, εάν επισκεφθεί το Ντουμπάι όσο διαρκεί το Ραμαζάνι. Ωστόσο, τα περισσότερα εστιατόρια που λειτουργούν με άδεια σερβίρουν αλκοόλ από τις 7 μ.μ.

Ενώ το Ραμαζάνι ενδέχεται να αποτελέσει μια ασυνήθιστη εμπειρία για τους επισκέπτες του Ντουμπάι που δεν είναι μουσουλμάνοι, είναι επίσης και η περίοδος που νιώθει κανείς πραγματικά την ντόπια κουλτούρα σε ολόκληρη την πόλη. Το ιφτάρ (η διακοπή της νηστείας) είναι μια μοναδική εμπειρία.

Οι εορτασμοί ξεκινούν με τη διακοπή της νηστείας το σούρουπο και συνεχίζονται μέχρι αργά το βράδυ. Κατά τη διάρκεια του Ραμαζανίου στήνονται ειδικές σκηνές ιφτάρ, οι οποίες ανοίγουν κάθε βράδυ για τους εορτασμούς. Τα ξενοδοχεία του Ντουμπάι προσφέρουν πολυτελή δείπνα ιφτάρ καθ'όλη την περίοδο αυτή.

Ο καθένας είναι ευπρόσδεκτος να συμμετάσχει στους εορτασμούς και να γευθεί τις ντόπιες μεσανατολίτικες σπεσιαλιτέ και το τσάι στο ρυθμό της αραβικής μουσικής. Μπορεί ακόμη να σταθείτε τυχεροί - να συναντήσετε έναν οργανοπαίχτη ουντ και να ακούσετε τον γλυκό ήχο της αραβικής μουσικής παράδοσης.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 222€
•Ξενοδοχείo: 105€
•ΣΥΝΟΛΟ: 327€ / 2 = 163,50€ το άτομο

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

Ακολούθησε μας και στο YouTube για να ενημερώνεσαι για όλα τα βιντεάκια που ανεβάζουμε από τα ταξίδια μας. Κάνε εγγραφή εδώ

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال