ΚΟΥΒΑ 620€ (ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ)



Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Ταξιδέψτε για μια εβδομάδα τον Οκτώβριο στην εξωτική Κούβα με διαμονή σε Casas Particulares στην Havana, το Trinidad και σε all inclusive ρεσορτ 4* στο Varadero. Τελική  τιμή 620€ από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 14/10 με 21/10

Συγκεκριμένα θα μείνετε συνολικά 4 βράδια στη Havana (3 πρώτα και το τελευταίο βράδυ), 1 βράδυ στο Trinidad και 2 βράδια στο Varadero. Στη παραπάνω τιμή περιλαμβάνονται αεροπορικά, διαμονή και οι μετακινήσεις με λεωφορείο σε κάθε πόλη. 

*Η Κούβα θεωρείτε προορισμος για όλο τον χρόνο. Η καλύτερη περίοδος να ταξιδέψετε είναι στο  δικό μας χειμώνα. Ο Οκτώβριος θεωρείτε βροχερός μήνας με αρκετή ζέστη και υγρασία, αλλά η βροχή κρατάει για λίγο όπως συμβαίνει πάντα με το τροπικό κλίμα.

*Για ταξίδι στη Κούβα χρειάζεστε βίζα, για περισσότερες πληροφορίες για την έκδοση της διαβάστε παρακάτω.

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (19/06) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την KLM στο πήγαινε και την Air France στην επιστροφή και κοστίζουν 420€ με επιστροφή το άτομο. Κράτηση θα κάνετε μέσω του Skyscanner.com και επιλογή της φθηνότερης προσφοράς ή απευθειας από την ιστοσελίδα της KLM.

Παράδειγμα:

Αθήνα - Αβάνα  14/10 - 06:00
Αβάνα - Αθήνα  21/10 - 22:55

*Αν αναμονή στο πήγαινε είναι περίπου 2 ωρες στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ, και στην επιστροφή περίπου 7 ώρες στο κεντρικό αεροδρόμιο CDG του Παρισιού. Μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε για μια σύντομη βόλτα στη πόλη του φωτός. 

*Στην τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνεται μόνο μια χειραποσκευή με ρόδες μεγέθους έως 12 κιλών. Αν θέλετε και αποσκευές έως 20 κιλά μπορείτε να  αγοράσετε το light εισιτήριο με συνολικό κόστος 30€ και για τις δυο πτήσεις.



Μετακινήσεις στη Κούβα
Τις μετακινήσεις σας από Havana προς Trinidad, από Trinidad προς Varadero και πίσω Havana θα τις κάνετε με διαφορες εταιρίες πούλμαν που υπάρχουν στη Κούβα. Μια από αυτές είναι η εταιρία Viazul που προσφέρει μεταφορά από μόλις 10 δολάρια. Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε εδώ

Το κόστος και για τις τρεις μετακινήσεις είναι στα 55 δολάρια το άτομο (50€)

Παράδειγμα:

Habana - Trinidad 17/10 (25USD)
Trinidad - Varadero 18/10 (20USD)
Varadero - Habana  20/10 (10USD)









ΔΙΑΜΟΝΗ
Για την διαμονή στην Αβάνα και στο Trinidad προτείνουμε να μείνετε σε Casa Particulares, τα οποία είναι παραδοσιακά σπίτια Κουβανών τα οποία τα νοικιάζουν σε τουρίστες. Τα περισσότερα από αυτά εκτος του ότι είναι παρα πολύ οικονομικά, διαθέτουν όλες τις ανέσεις ενός σπιτιού όπως ιδιωτικό μπάνιο στο δωμάτιο. Στο Varadero το διάσημο τουριστικό θέρετρο της Κούβας, προτείνουμε να μείνετε σε ένα all inclusive resort. 

*Τα περισσότερα ξενοδοχεία και τα Casa Particulares στην πλατφόρμα της booking δεν διαθέτουν κριτικές πελατών καθώς η Booking δεν ήταν διαθέσιμη στη Κούβα. Αν θέλετε να διαβάσετε κριτικές για τα καταλύματα που προτείνουμε παρακάτω μπείτε στο TripAdvisor. Όλα τα καταλύματα που προτείνουμε παρακάτω διαθέτουν εξαιρετικές κριτικές. 

Havana 
Το Hostal Dona Cristina y Dayami βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στο κεντρο της Αβάνας, σε απόσταση λιγότερο από 1χλμ. από την παλιά πλατεία της Αβάνας. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν ιδιωτικο μπάνιο. Η ρεσεπτιον του σπιτιού είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο. 

Στο κατάλυμα αυτό θα μείνετε συνολικά 4 βράδια. Τα τρία πρώτα βράδια και το τελευταίο. Η τιμή του για ένα δίκλινο δωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο είναι μόλις 63€ για 4 βράδια. 

Check in: 14/10, Check out: 17/10
Check in: 20/10, Check out: 21/10


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking






Trinidad
Το Casa Minerva y Rolando βρίσκεται στο ιστορικό κεντρο τους Trinidad, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από όλα τα αξιοθέατα της όμορφης παλιάς πόλης. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικο μπάνιο. Η τιμή του για ένα δίκλινο δωμάτιο είναι στα 40€ για 1 βράδυ

Check in: 17/10, Check out: 18/10

Κάνε κράτηση εδώ

*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.



Varadero
Το Starfish Cuatro Palmas είναι ένα 4 αστέρων all-inclusive θέρετρο που βρίσκεται πάνω στην αμμώδη παραλία του Varadero στην Κούβα. Στο ξενοδοχείο θα βρείτε μια μεγάλη πισίνα, 24ωρη ρεσεπτιον και δωμάτια με ιδιωτικο μπάνιο και ντους. Η αμμωδης λευκή παραλία του Varadero είναι ελάχιστα λεπτά με τα πόδια από το ρεσορτ. Η τιμή του για ένα all inclusive δίκλινο δωμάτιο που περιλαμβάνει όλα τα γεύματα και τα ποτα είναι στα 199€ για 2 βράδια.

Check in: 18/10, Check out: 20/10


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.






Βίζα για Κούβα 
Η τουριστική βίζα για την είσοδο στην Κούβα είναι υποχρεωτική και εκδίδεται από τα εξουσιοδοτημένα ταξιδιωτικά γραφεία από την Πρεσβεία της Κούβας τα οποία θα τα βρείτε με ένα τηλέφωνο στην πρεσβεία. Η τιμή της κυμαίνεται από 25€ έως 40€ και την διαδικασία την αναλαμβάνει το εξουσιοδοτημένο ταξιδιωτικό γραφείο.

Υποχρεωτική επισης είναι και η ταξιδιωτική ασφάλεια για ιατροφαρμακευτικές καλύψεις ,και την εκδίδουν επισης τα περισσότερα εξουσιοδοτημένα ταξιδιωτικά γραφεία. 

Πρεσβεία Κούβας στην Ελλάδα 
Σοφοκλέους 5 ,Φιλοθέη ,Αττική 
Τηλ. 210 6855550

Πρεσβεία Ελλάδας στην Κούβα
∆ιεύθυνση: 7802 5th Ave.& 78 str.Miramar Playa, Havana





ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 840€
•Casa Particulares: 103€
•Ξενοδοχείo all inclusive: 199€
•Μετακινήσεις με πούλμαν: 100€
•ΣΥΝΟΛΟ: 1242€ / 2 = 621€ το άτομο

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

Ακολούθησε μας και στο YouTube για να ενημερώνεσαι για όλα τα βιντεάκια που ανεβάζουμε από τα ταξίδια μας. Κάνε εγγραφή εδώ




1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال