ΒΙΕΝΝΗ-ΠΡΑΓΑ-ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 215€ (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ)



Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Βρες μας εδώ

Ταξιδέψτε για μια εβδομάδα τον Νοέμβριο στη Βιέννη, την Πράγα παι την Βουδαπέστη με διαμονή σε ξενοδοχεία κοντά στο κέντρο με καλές κριτικέςΤελική τιμή 215€ για αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 22/11 με 29/11 

Θα μείνετε δύο βράδια στη Βιέννη, τρία βραδια στη Πράγα και δυο βράδια στη Βουδαπέστη. 

Από Αθήνα προς Βιέννη θα πάτε με αεροπλάνο, από Βιέννη προς Πράγα θα πάτε με λεωφορείο με διάρκεια περίπου 4ω30λ, από Πράγα προς Βουδαπέστη θα πάτε με αεροπλάνο και από Βουδαπέστη προς Αθήνα θα επιστρέψετε με αεροπλάνο.

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (30/07) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι ατομική do it yourself πρόταση ταξιδιού. Ο καθένας κάνει τις κρατήσεις μόνος του ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με απευθείας πτήσεις με την Ryanair και κοστίζουν μόλις 76€ και για τις τρεις πτήσεις. Θα κάνετε τρεις διαφορετικές κρατήσεις απλής μετάβασης απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή μια μόνο κράτηση μέσω τησ kiwi.com επιλέγοντας πολλαπλοί προορισμοί

Παράδειγμα:

Αθήνα - Βιέννη 22/11 - 10:10
Πράγα - Βουδαπέστη 27/11 - 17:20
ΒουδαπέστηΑθήνα 29/11 - 19:20

* Κατά την διάρκεια κράτησης στην ιστοσελίδα της Ryanair η τιμή θα εμφανιστεί στο τοπικό νόμισμα. Η αλλαγή ισοτιμίας σε ευρώ γίνεται αυτόματα στο τέλος της διαδικασίας κράτησης. 

*Απο Βιέννη προς Πράγα θα πάτε οδικώς με λεωφορείο, περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε παρακάτω.

*Στην τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνεται μόνο μια μεσαία τσάντα πλάτης με διαστάσεις 40x25x20cm.

*Αν θέλετε να πάρετε και μια δεύτερη μεγάλη χειραποσκευή έως 10 κιλά θα πρέπει να αγοράσετε προτεραιότητα επιβίβασης από 6€ για κάθε πτήση. (Συνολικό κόστος περίπου 22€ και για τις τρεις συγκεκριμένες πτήσεις)








Βιέννη προς Πράγα με λεωφορείο
Απο Βιέννη προς Πράγα θα πάτε οδικώς με λεωφορείο με διάρκεια διαδρομής 4ω15λ και κόστος από 15€ η διαδρομή. Κράτηση θα κάνετε από την Flixbus.com

Παράδειγμα:

Vienna - Prague 24/11 - 10:30

*Για να βρείτε που βρίσκεται ο σταθμός αναχώρησης θα αναζητήσετε το όνομα του σταθμού στα google maps π.χ. Prague main railway station




ΔΙΑΜΟΝΗ


Βιέννη

Το Ibis budget Wien Sankt Marx βρίσκεται στο 3ο δημοτικό διαμέρισμα της Βιέννης, σε απόσταση 2 λεπτών με τα πόδια από το σταθμό Erdberg των λεωφορείων και του μετρό όπου μπορείτε να πάτε στο κέντρο σε μόλις 10 λεπτά. Προσφέρει μοντέρνα δωμάτια με δωρεάν κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, δωρεάν WiFi και ιδιωτικό μπάνιο. Η τιμή του για 2 βράδια είναι στα 101€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


Check in 22/11, Check out 24/11


Κάνε κράτηση μέσω της Booking.com

*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.




Πράγα 
Το Hotel Golden City Garni είναι 3* και βρίσκεται στην καλοδιατηρημένη περιοχή Zizkov ακριβώς απ´εξω από την στάση του τραμ όπου σας πάει στο κέντρο σε μόλις 10 λεπτά. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο και δωρεάν WiFi. Η τιμή του για 3 βράδια είναι στα 90€ για ένα δίκλινο δωμάτιο με πρωινό.

Check in 24/11, Check out 27/11


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.



Βουδαπέστη
Το Elit Hotel είναι 3* και βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στη Βουδαπέστη, σε απόσταση 450μ. από την στάση του μετρό όπου μπορείτε να πάτε στο κέντρο σε ελάχιστα λεπτά.  Όλα τα δωμάτια διαθέτουν επιφάνεια εργασίας, τηλεόραση επίπεδης οθόνης με δορυφορικά κανάλια,  ιδιωτικό μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών και προϊόντα περιποίησης και δωρεάν WiFi. Η τιμή του για 2 βράδια είναι στα 56€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.

Check in 27/11, Check out 29/11


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.







ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 152€
•Λεωφορείο: 30€
•Ξενοδοχεία: 247€
•ΣΥΝΟΛΟ: 429€ / 2 = 214,50€ το άτομο

Σε περίπτωση που επιλέξετε και την δεύτερη μεγάλη χειραποσκευή για κάθε πτήση η τελική τιμή βγαίνει περίπου  235€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

Ακολούθησε μας και στο YouTube για να ενημερώνεσαι για όλα τα βιντεάκια που ανεβάζουμε από τα ταξίδια μας. Κάνε εγγραφή εδώ




Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال