ΝΑΠΟΛΗ 95€ (ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ)Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Ταξιδέψτε για 4 μέρες τον Σεπτέμβριο στη Νάπολη με διαμονή σε ξενοδοχείο κοντά στο κέντρο. Τελική τιμή 95€ για αεροπορικά και διαμονή ,από Θεσσαλονίκη. 

Οι ημερομηνίες είναι 19/09 με 22/09

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (31/07) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι ατομική do it yourself πρόταση ταξιδιού. Ο καθένας κάνει τις κρατήσεις μόνος του ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με απευθειας πτήσεις με την Ryanair και κοστίζουν από 38€ με επιστροφή το άτομο στις παραπάνω ημερομηνίες. Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της ryanair.com ή μέσω της kiwi.com

Παράδειγμα:

Θεσσαλονίκη - Νάπολη 19/09 - 21:05
Νάπολη Θεσσαλονίκη 22/09 - 22:10

*Στην τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνεται μόνο μια μεσαία τσάντα πλάτης με διαστάσεις 40x25x20cm. Αν θέλετε να πάρετε και μια χειραποσκευή με ρόδες έως 10 κιλά θα πρέπει να την αγοράσετε με κόστος από 6€ ανά πτήση.
ΔΙΑΜΟΝΗ

Το Holiday Naples Art Rooms βρίσκεται στη Νάπολη, σε απόσταση 1,5χλμ από την παλιά πόλη της Νάπολης. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν δωρεάν WiFi και ιδιωτικό μπάνιο. Η τιμή του για 3 βράδια είναι στα 115€ για εμα δίκλινο δωμάτιο με πρωινό.


Κάνε κράτηση μέσω της Booking.com


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση για κινητές συσκευές ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking μέσω της εφαρμογής. 


ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα (09/11 - 12/11)
•Αεροπορικά εισιτήρια: 76€
•Ξενοδοχείo: 115€
•ΣΥΝΟΛΟ: 191€ / 2 = 95,50€ το άτομο

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

Ακολούθησε μας και στο YouTube για να ενημερώνεσαι για όλα τα βιντεάκια που ανεβάζουμε από τα ταξίδια μας. Κάνε εγγραφή εδώ
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال