ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 70€ (ΟΚΤΩΒΙΡΟΣ)Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Ταξιδέψτε για 3 μέρες τον Οκτώβριο στη Βουδαπέστη με αναχώρηση πρωί, επιστροφή βράδυ και διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο διαμερισμάτων με εξαιρετικές κριτικές. Τελική τιμή 70€ για αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Ημερομηνίες

06/10 - 08/10 (3 μέρες, 80€)
13/10 - 15/10 (3 μέρες, 70€)

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (01/08) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι ατομική do it yourself πρόταση ταξιδιού. Ο καθένας κάνει τις κρατήσεις μόνος του ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair στο πήγαινε και και την Wizz air στην επιστροφή και κοστίζουν από 35€ με επιστροφή το άτομο στις παραπάνω ημερομηνίες και για τις δυο πτήσεις.

Θα πρέπει να κάνετε 2 ξεχωριστές κρατήσεις απευθείας από τις ιστοσελίδες των αεροπορικών εταιριών ή μια μόνο κράτηση μέσω της kiwi.com

Παράδειγμα:

Αθήνα - Βουδαπέστη 13/10 - 09:55 Ryanair 
Βουδαπέστη Αθήνα 15/10 - 18:20 wizzair 

*Στην τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνεται μόνο μια μεσαία τσάντα πλάτης με διαστάσεις 40x25x20cm. Αν θέλετε να πάρετε και μια χειραποσκευή με ρόδες έως 10 κιλά θα πρέπει να την αγοράσετε με κόστος από 6€ ανά πτήση.

ΔΙΑΜΟΝΗ

Το Cozy Apartments βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στη Βουδαπέστη σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τα αξιοθέατα της πολης. Σε απόσταση 1,2χλμ. βρίσκεται η Βασιλική του Αγίου Στεφάνου και 1,3χλμ. η Κρατική Όπερα. Όλες τα στούντιο διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη μικρή κουζίνα, ιδιωτικό μπάνιο και δωρεάν WiFi. Η τιμή του για 2 βράδια είναι στα 70€ για ένα μικρό δίκλινο στούντιο.


Κάνε κράτηση μέσω της Booking.com


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση για κινητές συσκευές ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking μέσω της εφαρμογής. 


ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα (13/10 - 15/10)
•Αεροπορικά εισιτήρια: 70€
•Ξενοδοχείo: 70€
•ΣΥΝΟΛΟ: 140€ / 2 = 70€ το άτομο

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

Ακολούθησε μας και στο YouTube για να ενημερώνεσαι για όλα τα βιντεάκια που ανεβάζουμε από τα ταξίδια μας. Κάνε εγγραφή εδώ
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال