ΔΟΥΒΛΙΝΟ 135€ (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ)Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Ταξιδέψτε για 3 βράδια τον Νοέμβριο στο Δουβλίνο, με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 3* με πρωινό. Τελική τιμή 135€ για αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα. 

Οι ημερομηνίες είναι 10/11 με 13/11

*Φθηνά αεροπορικά θα βρείτε και για 20/11 με 24/11 αλλά δυστυχώς δεν βρήκαμε φθηνή διαμονή. 

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (18/08) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι ατομική do it yourself πρόταση ταξιδιού. Ο καθένας κάνει τις κρατήσεις μόνος του ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με απευθειας πτήσεις με την Ryanair και κοστίζουν 48€ το άτομο με επιστροφή στις παραπάνω ημερομηνίες. Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της ryanair.com ή μέσω της kiwi.com

Παράδειγμα:

Αθήνα - Δουβλίνο 10/11 - 14:25
Δουβλίνο Αθήνα 13/11 - 06:15

*Στην τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνεται μόνο μια μεσαία τσάντα πλάτης με διαστάσεις 40x25x20cm. Αν θέλετε να πάρετε και μια χειραποσκευή με ρόδες έως 10 κιλά θα πρέπει να την αγοράσετε με κόστος από 6€ ανά πτήση.
ΔΙΑΜΟΝΗ

Το The Charles Stewart είναι 3* και βρίσκεται στο κέντρο του Δουβλίνου, μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το διάσημο Temple Bar. Προσφέρει ευρύχωρα δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, δωρεάν Wi-Fi και πλήρες ιρλανδικό πρωινό. Η τιμή του για 3 βράδια είναι στα 171€ για ένα δίκλινο δωμάτιο με πρωινό.


Κάνε κράτηση μέσω της Booking.com


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 96€
•Ξενοδοχείo: 171€
•ΣΥΝΟΛΟ: 267€ / 2 = 133,50€ το άτομο

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.


Ακολούθησε μας και στο YouTube για να ενημερώνεσαι για όλα τα βιντεάκια που ανεβάζουμε από τα ταξίδια μας. Κάνε εγγραφή εδώ
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال