ΡΩΜΗ - ΝΑΠΟΛΗ 140€ (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ)




Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Ταξιδέψτε για 5 μέρες αρχές Νοεμβρίου στη Ρώμη και την Νάπολη, με διαμονή σε ξενοδοχεία 3* κοντά στο κέντρο. Τελική τιμή 140€ αεροπορικά και διαμονή, από Θεσσαλονίκη.

Οι ημερομηνίες είναι 31/10 με 04/11 με τρεις διανυκτερεύσεις στη Ρώμη και μια στη Νάπολη.

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (18/08) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι Do It Yourself και οι κρατήσεις γίνονται από τον καθένα ξεχωριστά ακολουθώντας τις παρακάτω  αναλυτικές οδηγίες.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και κοστίζουν 45€ το άτομο. Θα πρέπει να κάνετε δυο διαφορετικές κρατήσεις απλής μετάβασης, απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή μια μόνο κράτηση μέσω της kiwi.com

Παράδειγμα:

Θεσσαλονίκη - Ρώμη 31/10 - 10:05
Νάπολη - Θεσσαλονίκη 04/11 - 13:10

*Στην τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνεται μόνο μια μεσαία τσάντα πλάτης με διαστασεις 40x20x25cm. Για να πάρετε και μια χειραποσκευή με ρόδες μέγιστου βάρους 10 κιλών θα πρέπει να αγοράσετε προτεραιότητα επιβίβασης με κόστος από 6€ ανα πτήση.

*Απο Ρώμη για Νάπολη θα πάτε πολύ εύκολα με τρένο και διάρκεια 2 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε παρακάτω. 






Πως πάω από Ρώμη για Νάπολη
Από Ρώμη για Νάπολη θα πάτε με τρένο και διάρκεια διαδρομής 2 ώρες.  Η αναχώρηση είναι από κεντρικό σιδιροδρομικο σταθμό Τερμίνι στη Ρώμη με προορισμό το Napoli Centrale. Το εισιτήριο κοστίζει από 10€ η διαδρομή και κράτηση μπορείτε να κάνετε on-line μέσω της ιστοσελίδας omio.com

Παράδειγμα:

Rome - Naples 03/11 - 09:26 (10€)

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για online κράτηση ,στο σταθμό πιθανόν να ισχύουν άλλες τιμές.




ΔΙΑΜΟΝΗ 


Ρώμη
Το Kolping Hotel Casa Domitilla είναι 3* και βρίσκεται σε απόσταση 200μ. από τις Κατακόμβες της Domitilla. Το κέντρο της Ρώμης βρίσκεται περίπου 30 λεπτά μακριά με το δημόσιο λεωφορείο που κάνει στάση πολύ κοντά στο ξενοδοχείο. Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση, μίνι μπαρ και ιδιωτικό μπάνιο. Η τιμή του για 3 βράδια είναι στα 131€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.

Check in 31/10, Check out 03/11


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.






Νάπολη
Το Hotel Colombo είναι 3* βρισκεται κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό και στον Καθεδρικό ναό, ακριβώς στο ιστορικό κέντρο της Νάπολης. Μπορείτε να εξερευνήσετε την ιστορική περιοχή με τα πόδια και να ανακαλύψετε ορόσημα όπως το San Gregorio Armeno και τα αρχαία υπόγεια ερείπια της Νάπολης. Τα δωμάτια διαθέτουν σύγχρονες ανέσεις όπως ιδιωτικό μπάνιο και δωρεάν WiFi.

Check in 03/11, Check out 04/11


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.






ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 90€
•Ξενοδοχεία: 168€
•Τρένο: 20€
•ΣΥΝΟΛΟ: 278€ / 2 = 139€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.


————————————————————

Εσύ έκανες εγγραφή στο  κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !! 




Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال