ΛΙΣΑΒΟΝΑ - ΠΟΡΤΟ 210€ (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ)



Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Ταξιδέψτε για 7 μέρες τον Νοέμβριο στη Λισαβόνα και το Πόρτο με διαμονή σε ξενοδοχεία με καλές κριτικές κοντά στο κέντρο. Τελική τιμή 210€ αεροπορικά και διαμονή, από Θεσσαλονίκη.

Οι ημερομηνίες είναι 21/11 με 27/11 με τρεις διανυκτερεύσεις σε κάθε πόλη. 

*Οι αναγραφομενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (14/08) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι ατομική do it yourself πρόταση ταξιδιού. Ο καθένας κάνει τις κρατήσεις μόνος του ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και την air Portugal και κοστίζουν 104€ συνολικά και για τις 5 πτήσεις. Θα πρέπει να κάνετε 5 διαφορετικές κρατήσεις απευθείας από την ιστοσελίδες των αεροπορικών εταιριών ή μέσω του Skyscanner.com 

Παράδειγμα:

Θεσσαλονίκη - Ρώμη 21/11 - 10:05
Ρώμη - Λισαβόνα 21/11 - 15:40
Λισαβόνα - Πόρτο 24/11 - 07:00
Πόρτο - Βρυξέλλες 27/11 - 08:35
Βρυξέλλες - Θεσσαλονίκη 27/11 - 15:55

*Η διάρκεια αναμονής στο πήγαινε από Θεσσαλονίκη προς Λισαβόνα είναι 5 ώρες στη Ρώμη και στην επιστροφή από Πόρτο προς Θεσσαλονίκη περίπου 4 ώρες στις Βρυξέλλες. 

*Οι συγκεκριμένες πτήσεις ανταπόκρισης δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται σε κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε να προστατέψετε την ανταπόκριση σας έτσι ώστε ακόμα και αν καθυστερήσει η ακυρωθεί η πρώτη πτήση με αποτέλεσμα να χάσετε την δεύτερη πτήση τότε σας προτείνουμε να κάνετε την κράτηση σας μέσω της kiwi.comΣτην περίπτωση αυτή, η kiwi είτε θα σας εξασφαλίσει μια θέση στην πρώτη διαθέσιμη πτήση για τον προορισμό σας χωρίς χρέωση ή θα σας εκδώσει μια πλήρη επιστροφή της κράτησής σας. Για κράτηση επιλέξτε πολλαπλοί προορισμοί και βάλτε τους προορισμούς με την σειρά Θεσσαλονίκη - Λισαβόνα 21/11, Λισαβόνα - Πορτο 24/11, Πορτο Θεσσαλονίκη 27/11 ή πατήστε εδώ

*Στη τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου της Ryanair περιλαμβάνεται μόνο μια μικρή χειραποσκευή με διαστάσεις 40x25x20, αν θέλετε και μια δεύτερη μεγαλύτερη χειραποσκευή θα πρέπει να αγοράσετε προτεραιότητα επιβίβασης με κόστος από 6€ ανα πτήση. (Σύνολο 27€ το άτομο για τις συγκεκριμένες πτήσεις της Ryanair) Στη τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου της εσωτερικής πτήσεις με την air portugal περιλαμβάνονται και οι δυο χειραποσκευές.












ΔΙΑΜΟΝΗ

Λισαβόνα
Το Lisbon City Apartments & Suites είναι 3* και απέχει μόλις 5 λεπτά μακριά με το μετρό από το κέντρο της Λισαβόνας ή 20 λεπτά με τα πόδια. Τα διαμερίσματα περιλαμβάνουν δωρεάν Wi-Fi, μοντέρνα επίπλωση, ιδιωτικό μπάνιο, κλιματισμό, θυρίδα ασφαλείας, καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης καθώς και μικρή κουζίνα. Η τιμή του για 3 βράδυ είναι στα 128€ για ένα δίκλινο διαμέρισμα.

Check in 21/11, Check out 24/11


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση, αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.






Πόρτο
Το Residencia Vale Formoso απέχει 10 λεπτά με το λεωφορείο από το κέντρο του Πόρτο. Τα δωμάτια έχουν λιτή επίπλωση, κλιματισμό, ιδιωτικό μπάνιο, καλωδιακή τηλεόραση και δωρεάν WiFi. Η τιμή του για 3 βράδια είναι στα 80€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.

Check in 24/11, Check out 27/11


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση, αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.









ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 208€
•Ξενοδοχεία: 208€
ΣΥΝΟΛΟ 416€ / 2 = 210€ το άτομο

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Αν επιλέξετε και δεύτερη μεγάλη χειραποσκευή στις πτήσεις της Ryanair με συνολικό κόστος 27€ η τελική τιμή θα είναι 237€ το άτομο
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال