ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ 230€ (ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ)



Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Ταξιδέψτε για μια εβδομάδα τον Οκτώβριο στις Βαλτικές Χώρες, στις πρωτεύουσες της Λιθουανίας, Λετονίας και Εσθονίας, με τελική τιμή 230€, από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 17/10 με 24/10 με δυο διανυκτερεύσεις στο Βίλνιους και την Ρίγα και τρεις διανυκτερεύσεις στο Ταλίν. 

Συγκεκριμένα θα πάτε και θα επιστρέψετε αεροπορικώς από το Βίλνιους. Από Βίλνιους για Ρίγα και από Ρίγα για Ταλίν θα πάτε με λεωφορείο και από Ταλίν προς Βίλνιους θα επιστρέψτε αεροπορικώς. Στη τιμή περιλαμβάνονται όλες οι συνδέσεις μεταξύ των χωρών.

*Οι αναγραφομενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (13/08) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι ατομική do it yourself πρόταση ταξιδιού. Ο καθένας κάνει τις κρατήσεις μόνος του ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και την Lot και κοστίζουν συνολικά 99€ και για τις τρεις πτήσεις. Θα πρέπει να κάνετε 2 διαφορετικές κρατήσεις μέσω του Skyscanner.com

Παράδειγμα:

1η κράτηση (με επιστροφή)
Αθήνα - Βίλνιους 17/10 - 06:45
Βίλνιους - Αθήνα 24/10 - 10:10

2η κράτηση (απλή μετάβαση)
Ταλίν - Βίλνιους 24/10 - 07:00

*Η πτήση από Ταλίν για Βίλνιους και από Βίλνιους για Αθήνα είναι την ίδια μέρα και η διάρκεια αναμονής στο αεροδρόμιο του Βίλνιους είναι 1ω45λ. Αν θέλετε να προστατέψετε την ανταπόκριση σας έτσι ώστε ακόμα και αν καθυστερήσει η ακυρωθεί η πρώτη πτήση για Βίλνιους με αποτέλεσμα να χάσετε την δεύτερη πτήση για Αθήνα τότε σας προτείνουμε να κάνετε την κράτηση σας μέσω της kiwi.comΣτην περίπτωση αυτή, η kiwi είτε θα σας εξασφαλίσει μια θέση στην πρώτη διαθέσιμη πτήση για τον προορισμό σας χωρίς χρέωση ή θα σας εκδώσει μια πλήρη επιστροφή της κράτησής σας. Για κράτηση επιλέξτε απλή μεταβαση, αναχώρηση Ταλίν, προορισμός Αθήνα και την ημερομηνία 24/10.

*Στη τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου της Ryanair περιλαμβάνεται μόνο μια μικρή χειραποσκευή με διαστάσεις 40x25x20, αν θέλετε και μια δεύτερη μεγαλύτερη χειραποσκευή θα πρέπει να αγοράσετε προτεραιότητα επιβίβασης με κόστος από 6€ ανα πτήση. (Σύνολο 18€ το άτομο για τις συγκεκριμένες πτήσεις της Ryanair) Στη τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου της LOT περιλαμβάνονται και οι δυο χειραποσκευές μια μικρή και μια μεγάλη.






ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ
Από Βίλνιους για Ρίγα και από Ρίγα για Ταλίν θα πάτε με λεωφορεία της εταιρίας Ecolines με διάρκεια διαδρομής περίπου 4ω15λ, και τα εισιτήρια κοστίζουν συνολικά 31€ και για τις δυο διαδρομές. Κρατηση θα κάνετε μέσω της ιστοσελίδας omio.com

Παράδειγμα:

Vilnius - Riga 19/10 - 07:30
Riga - Tallinn 21/10 - 08:10

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν για online κράτηση, στο σταθμό πιθανόν να ισχύουν άλλες τιμές.

*Για να βρείτε που βρίσκεται ο κάθε σταθμός ,κάντε αναζήτηση το όνομα του οπως αναγράφεται στην ιστοσελίδα στα google maps.






ΔΙΑΜΟΝΗ

Βίλνιους
Το eLoftHotel είναι 3* και βρίσκεται σε απόσταση μόλις 10 λεπτών με τα πόδια από την Παλιά Πόλη του Βίλνιους. Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση, ψυγείο, μοντέρνο μπάνιο και δωρεάν WiFi. Η τιμή του για 2 βράδια είναι στα 62€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση, αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.






Ρίγα
Το Hanza Hotel είναι 3* και στεγάζεται σε ένα όμορφο, αναπαλαιωμένο ιστορικό κτήριο, σε απόσταση μόλις 7 λεπτών με τα πόδια από την παλιά πόλη της Ρίγας. Προσφέρει κομψά δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi, δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ιδιωτικό μπάνιο και εγκαταστάσεις Σπα και Ευεξίας. Η τιμή του για 2 βράδια είναι στα 61€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση, αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.





Ταλίν
Το 16eur - Fat Margaret's βρίσκεται στο κέντρο του Ταλίν, σε απόσταση 400μ. από την παλιά πόλη. Πρόκειται για ένα Hotel - Hostel το οποίο εκτός από κοιτώνες προσφέρει και δίκλινα δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο και ντους. Η τιμή του για ένα δίκλινο δωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο είναι στα 78€ για 3 βράδια.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση, αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.









ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 198€
•Λεωφορεία: 62€
•Ξενοδοχεία: 201€
ΣΥΝΟΛΟ 461€ / 2 = 230,50€ το άτομο

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Αν επιλέξετε και δεύτερη μεγάλη χειραποσκευή στις πτήσεις της Ryanair με συνολικό κόστος 18€ η τελική τιμή θα είναι 250€ το άτομο
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال