ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ - ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ 240€ (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ)



Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Ταξιδέψτε για μια εβδομάδα τον Νοέμβριο στη Βαρκελώνη και την Γκραν Κανάρια των Καναρίων νήσων με διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία.Τελική τιμή 240€ για αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα. 

Οι ημερομηνίες είναι 23/11 με 30/11

Η Γκραν Καναρια είναι το δημοφιλέστερο νησί των Καναρίων νήσων με πάνω από 2 εκατομμύρια επισκέψεις τον χρόνο. Διαθέτει εξαιρετικό κλίμα με μέση θερμοκρασία ημέρας τους 25 βαθμούς Κελσίου όλο το χρόνο κάνοντας το αγαπημένο προορισμό των Ευρωπαίων ακόμα και τον χειμώνα. Θα δείτε απέραντες παραλίες και μια συναρπαστική ενδοχώρα που απαρτίζεται από ερήμους, βουνά και πολλά προστατευμένα φυσικά πάρκα. 

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (12/08) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι ατομική do it yourself πρόταση ταξιδιού. Ο καθένας κάνει τις κρατήσεις μόνος του ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair από Αθήνα και κοστίζουν μόλις 88€ και για τις 4 πτήσεις. Θα πρέπει να κάνετε 2 διαφορετικές κρατήσεις με επιστροφή απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair.com ή μια μόνο κράτηση μέσω της kiwi.com επιλέγοντας πολλαπλοί προορισμοί.

Παράδειγμα:

1η κράτηση:
Αθήνα - Βαρκελώνη 23/11 - 21:45
Βαρκελώνη - Αθήνα 30/11 - 17:30

2η κράτηση
Βαρκελώνη - Γκραν Κανάρια 25/11 - 16:30
Γκραν Κανάρια - Βαρκελώνη 29/11 - 06:05

*Στην τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου της Ryanair περιλαμβάνεται μόνο μια μικρή χειραποσκευή με διαστάσεις 40x25x20cm. Αν θέλετε να πάρετε και μια δεύτερη μεγαλύτερη χειραποσκευή κανονικών διαστάσεων θα πρέπει να αγοράσετε προτεραιότητα επιβίβασης με κόστος από 6€ ανά πτήση. (30€ συνολικά και για τις 4 συγκεκριμένες πτήσεις)






ΔΙΑΜΟΝΗ

Βαρκελώνη

Το Travelodge Barcelona Poblenou βρίσκεται σε απόσταση μόλις 600μ. από την παραλία Bogatell, στη συνοικία 22a της Βαρκελώνης.Απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό Llacuna του μετρό όπου μπορείτε να πάτε σε αξιοθέατα όπως η Sagrada Familia σε περίπου 15 λεπτά. Τα δωμάτια είναι μοντέρνα διακοσμημένα και διαθέτουν παρκέ δάπεδο και πολύχρωμα φινιρίσματα. Όλα περιλαμβάνουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα ή ντους. Η τιμή του για 2+1 βράδια είναι στα  141€ για ένα δίκλινο δωμάτιο. 


Θα κάνετε δυο διαφορετικές κρατήσεις. Η πρώτη θα είναι για τις 23/11 με 25/11 και η δεύτερη για τις 29/11 με 30/11


Check in 23/11, Check out 25/11

Check in 29/11, Check out 30/11


Κάνε κράτηση μέσω της Booking.com


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση για κινητές συσκευές ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking μέσω της εφαρμογής. 








Γκραν Κανάρια
Το Hotel Blanca Paloma βρίσκεται στη πρωτεύουσα του νησιού Las Palmas σε απόσταση μικρότερη των 150μ. από την διάσημη παραλία Las Canteras. Όλα τα δωμάτια είναι φωτεινά και απλά, με τηλεόραση και ιδιωτικό μπάνιο. Η τιμή του για 4 βράδια είναι στα 164€ για ενα δίκλινο δωμάτιο. 

Check in 25/11, Check out 29/11


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση για κινητές συσκευές ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking μέσω της εφαρμογής.











ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 176€
•Ξενοδοχεία: 305€
•ΣΥΝΟΛΟ: 481€ / 2 = 240,50€ το άτομο

Αν επιλέξετε και δεύτερη μεγάλη χειραποσκευή στις πτήσεις της Ryanair με συνολικό κόστος 30€ η τελική τιμή θα είναι 270€ το άτομο

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

Ακολούθησε μας και στο YouTube για να ενημερώνεσαι για όλα τα βιντεάκια που ανεβάζουμε από τα ταξίδια μας. Κάνε εγγραφή εδώ




Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال