ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ 490€ (ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ)



Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Ταξιδέψτε για 6 μέρες τον Οκτώβριο στη Νέα Υόρκη με απευθείας πτήσεις και διαμονή σε κεντρικό Airbnb στο Μανχάτταν. Τελική τιμή 490€ για αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα. 

Ημερομηνίες:

18/10 - 23/10 (6 μέρες ,490€)
16/10 - 23/10 (8 μέρες ,580€) 

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (09/08) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι ατομική do it yourself πρόταση ταξιδιού. Ο καθένας κάνει τις κρατήσεις μόνος του ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια με απευθειας πτήσεις με την Norwegian airlines προς το κεντρικό αεροδρόμιο της Νεας Υορκης JFK και κοστίζουν από μόλις 280€ με επιστροφή το άτομο στις παραπάνω ημερομηνίες. 

Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της norwegian.com ή μέσω της kiwi.com επιλέγοντας στα φίλτρα απευθείας πτήσεις.

Παράδειγμα:

Αθήνα - Νέα Υόρκη 18/10 - 09:25
Νέα Υόρκη Αθήνα 23/10 - 12:55

*Στην τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή με ρόδες κανονικών διαστάσεων έως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα πλάτης. 

*Σημειώστε πως η Norwegian είναι low cost αεροπορική εταιρία και τα γεύματα στο αεροπλάνο είναι με επιπλέον χρέωση.




ΔΙΑΜΟΝΗ
Η καρδιά της Νέας Υόρκης χτυπάει στο Μανχάταν γύρω από την time square και το Central Park. Η διαμονή σε αυτές τις περιοχές είναι πανάκριβη και απλησίαστη για τους περισσότερους, αλλά υπάρχουν και κάποιες σπάνιες περιπτώσεις που μπορείς να βρεις φθηνή διαμονή με κόστος από 85€ η βραδιά, όπως τα Airbnb διαμερίσματα που προτείνουμε παρακάτω.

Για όσους δεν γνωρίζουν τα Airbnb είναι διαμερίσματα τα οποία οι ιδιοκτήτες τους τα νοικιάζουν σε τουρίστες σε πολύ πιο οικονομικές τιμές  από τα ξενοδοχεία και τα περισσότερα διαθέτουν όλες τις ανέσεις ενός σπιτιού όπως κουζίνα, ιδιωτικό μπάνιο κτλ. 

Οι παρακάτω επιλογές είναι διαθέσιμες μόνο για μια κράτηση στις ίδιες ημερομηνίες καθώς δεν πρόκειται για ξενοδοχεία αλλά για διαμερίσματα και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εξαντληθούν άμεσα. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να επιλέξετε περιοχές έξω από το Μανχάτταν όπως η Αστόρια που είναι ελάχιστα λεπτά μακριά με το μετρό ή στο New Jersey.

Αν δεν είσαι εγγεγραμμένος στην Airbnb, κάνε εγγραφή κάνοντας κλικ στην παρακάτω εικόνα και κέρδισε 25€ έκπτωση στη πρώτη σου διαμονή.

Airbnb διαμέρισμα με 83€/βραδιά
Το παρακάτω Airbnb διαμέρισμα βρίσκεται στη καρδιά του Μανχάτταν στη περιοχή Upper East Side διπλα από το Central Park. Έχει εξαιρετικές κριτικές και διαθέτει όλες τις ανέσεις όπως ιδιωτικό μπάνιο, κουζίνα, δωρεάν WiFi. Η τελική τιμή του για 5 βράδια είναι στα 416€ και μπορεί να φιλοξενήσει 3 άτομα.







Airbnb διαμέρισμα με 97€/βραδιά
Το παρακάτω διαμέρισμα βρίσκεται επίσης στο Μανχάτταν στην περιοχή Harlem. Έχει επισης πολύ καλές κριτικές και μπορεί να φιλοξενήσει έως 4 άτομα. Η τελική τιμή του για 5 βράδια είναι στα 487€






Διαμονή σε ξενοδοχείο
Αν θέλετε να μείνετε σε ξενδοχείο μια πολύ καλή επιλογή είναι το 4 αστέρων DoubleTree by Hilton NYC Financial District, το οποίο βρίσκεται στο κάτω Μανχάταν, σε απόσταση 240μ. από το πάρκο Battery και 550μ. από το άγαλμα της ελευθερίας. Κάθε δωμάτιο προσφέρει τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ιδιωτικό μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών και δωρεάν WiFi. Η τιμή του για 5 βράδια είναι στα 1055€ για ένα
δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.







ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα (18/10 - 23/10)
•Αεροπορικά εισιτήρια: 560€
•Airbnb με 83€/βραδιά: 416€
•ΣΥΝΟΛΟ: 976€ / 2 = 488€ το άτομο

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

Ακολούθησε μας και στο YouTube για να ενημερώνεσαι για όλα τα βιντεάκια που ανεβάζουμε από τα ταξίδια μας. Κάνε εγγραφή εδώ




Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال