ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 55€ (ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ)Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Ταξιδέψτε για 3 μέρες τον Δεκέμβριο στη Βουδαπέστη με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο. Τελική τιμή μόλις 55€ για αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα. 

Ημερομηνίες:

15/12 - 17/12 (3 μέρες ,55€)
14/12 - 17/12 (4 μέρες ,70€)

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (20/08) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι ατομική do it yourself πρόταση ταξιδιού. Ο καθένας κάνει τις κρατήσεις μόνος του ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες. 

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με απευθειας πτήσεις με την Wizzair και κοστίζουν από μόλις 30€ με επιστροφή το άτομο στις παραπάνω ημερομηνίες. Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της wizzair.com ή μέσω της kiwi.com

Παράδειγμα:

Αθήνα - Βουδαπέστη 15/12 - 09:40
Βουδαπέστη Αθήνα 17/12 - 15:05

*Στην τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνεται μόνο μια μεσαία τσάντα πλάτης με διαστάσεις 40x25x20cm. Αν θέλετε να πάρετε και μια χειραποσκευή με ρόδες έως 10 κιλά θα πρέπει να την αγοράσετε με εξτρα χρέωση. 
ΔΙΑΜΟΝΗ

Το Westend Minihotel βρίσκεται στο κέντο της Βουδαπέστης σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τα περισσότερα αξιοθέατα της πόλης όπως η Μεγάλη Συναγωγή και η κρατική όπερα. Πολύ κοντά με τα πόδια βρίσκεται και η νυχτερινή ζωή της πολης όπως το διάσημο μπαρ Szimpla Kert. Η κοντινότερη στάση μετρό βρίσκεται σε απόσταση 350μ. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο και δωρεάν WiFi. Η τιμή του για 2 βράδια είναι στα 50€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


Κάνε κράτηση μέσω της Booking.com


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση για κινητές συσκευές ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking μέσω της εφαρμογής. 


ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα (15/12 - 17/12)
•Αεροπορικά εισιτήρια: 60€
•Ξενοδοχείo: 50€
•ΣΥΝΟΛΟ: 110€ / 2 = 55€ το άτομο

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

Ακολούθησε μας και στο YouTube για να ενημερώνεσαι για όλα τα βιντεάκια που ανεβάζουμε από τα ταξίδια μας. Κάνε εγγραφή εδώ
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال