ΚΑΤΑΝΙΑ 70€ (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ)



Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Ταξιδέψτε για 4 μέρες τον Νοέμβριο στη Κατάνια, με διαμονή σε κεντρικό διαμέρισμα. Τελική τιμή μόλις 70€ για αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα. 

Ημερομηνίες:

02/11 - 05/11 (4 μέρες, 85€)
09/11 - 12/11 (4 μέρες, 80€)
16/11 - 19/11 (4 μέρες, 70€)
23/11 - 26/11 (4 μέρες, 70€)


Λίγα λόγια για την Κατάνια
Η Κατάνια είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σικελίας και έχει χαρακτηριστεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO. Αφού εξερευνήσετε της μπαρόκ αρχιτεκτονική της πολης μπορείτε να πάτε μονοήμερες εκδρομές σε περιοχές όπως η Αίτνα ,το μεγαλύτερο ενεργό ηφαίστειο της Ευρώπης, τις Συρακουσες, την τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Σικελίας, που στην αρχαιότητα ήταν η σημαντικότερη ελληνική αποικία στη Δύση αλλά και την Ταορμίνα μια από τις πιο ομορφες και γραφικές πόλεις της Σικελίας η οποία είναι  χτισμένη πάνω σε ένα λόφο.  

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (30/08) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι ατομική do it yourself πρόταση ταξιδιού. Ο καθένας κάνει τις κρατήσεις μόνος του ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες. 

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με απευθειας πτήσεις με την Ryanair και κοστίζουν μόλις 30€ με επιστροφή το άτομο στις παραπάνω ημερομηνίες. Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair.com ή μέσω της kiwi.com

Παράδειγμα:

Αθήνα - Κατάνια 16/11 - 12:00
Κατάνια - Αθήνα 19/11 - 07:35

*Στην τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνεται μόνο μια μεσαία τσάντα πλάτης με διαστάσεις 40x25x20cm. Αν θέλετε να πάρετε και μια χειραποσκευή με ρόδες έως 10 κιλά θα πρέπει να την αγοράσετε με εξτρα χρέωση από 6€ ανα πτήση. 




ΔΙΑΜΟΝΗ
Το Monovano a casa di Giovanni βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Κατάνια, κοντά στο Κάστρο Ursino και την Οικία-Μουσείο του Τζιοβάνι Βέργκα. Η πλατεία Piazza Duomo, ο καθεδρικός ναός και το Ρωμαϊκό θέατρο είναι 2,4χλμ. μακριά. Το κατάλυμα προσφέρει δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο και δωρεάν WiFi. Η τιμή του για 3 βράδια είναι μόλις 76€ για ένα διαμέρισμα 2 ατόμων.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.




Το παραπάνω κατάλυμα έχει μόνο ένα δωμάτιο διαθέσιμο σε αυτή την τιμή, σε περίπτωση που εξαντληθεί άλλη μια καλή επιλογή είναι το Teatro Bellini το οποίο βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Κατάνια διπλα από το Teatro Bellini και τον καθεδρικό ναό. Περιλαμβάνει δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο και δωρεάν WiFi. Η τιμή του για 3 βράδια είναι στα 93€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.







ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα (16/11 - 19/11)
•Αεροπορικά εισιτήρια: 60€
•Ξενοδοχείo: 76€
•ΣΥΝΟΛΟ: 136€ / 2 = 68€ το άτομο

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

Ακολούθησε μας και στο YouTube για να ενημερώνεσαι για όλα τα βιντεάκια που ανεβάζουμε από τα ταξίδια μας. Κάνε εγγραφή εδώ




3 Σχόλια

  1. καλησπερα σας,τα φωτα σας παρακαλω..μπορειτε να μου πειτε που υπαρχει η επιλογη των 6 ευρω για μια επιπλεον μικρη αποσκευη στην ryanair ?γιατι στο σαιτ μονο απο 9 ευρω την βαλιτσα τα εμφανιζει,συνολο συν 36 ευρω το ζευγαρι αλλε ρετουρ..ευχαριστω και συγνωμη για την ασχετοσυνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η τιμή είναι από 6€ και εξαρτάται από τα ποσα άτομα έχουν αγοράσει την χειραποσκευή. Αν είστε από τους πρώτους θα την πληρώσετε 6€, αν είστε από τους τελευταίους μπορεί να την πληρώσετε μέχρι και 12€. Οποτε η τιμή την συγκεκριμένη χρονική περίοδο για το συγκεκριμένο δρομολόγιο είναι 9€ ανα πτήση

      Διαγραφή
  2. σας ευχαριστω πολυ για την απαντηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال