ΜΑΡΑΚΕΣ 80 (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ)Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Ταξιδέψτε για τριήμερο ΠΣΚ τον Δεκέμβριο στο Μαρακές με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο (riad) με πολύ καλές κριτικές. Τελική τιμή μόλις 80€ για αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ

Οι ημερομηνίες είναι 06/12 με 09/12

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (29/10) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι ατομική do it yourself πρόταση ταξιδιού. Ο καθένας κάνει τις κρατήσεις μόνος του ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με απευθειας πτήσεις με την Ryanair και κοστίζουν από μόλις 30€ με επιστροφή το άτομο στις παραπάνω ημερομηνίες. Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της ryanair.com ή μέσω της kiwi.com

Παράδειγμα:

Αθήνα - Μαρακές 06/12 - 12:40
Μαρακές Αθήνα 09/12 - 07:00

*Μόνο 6 θέσεις σε αυτή την τιμή 

*Στην τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνεται μόνο μια μεσαία τσάντα πλάτης με διαστάσεις 40x25x20cm. Αν θέλετε να πάρετε και μια χειραποσκευή με ρόδες έως 10 κιλά θα πρέπει να την αγοράσετε με εξτρα κόστος.
ΔΙΑΜΟΝΗ

Το Hotel Narjisse βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσια μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από την περίφημη πλατεία Jenna el Fna. Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση, δωρεάν πρόσβαση Wi-Fi και ιδιωτικό μπάνιο. Η τιμή του για 3 βράδια είναι στα 100€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


Κάνε κράτηση μέσω της Booking.com


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση για ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.


ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

•Ανάλυση τιμής για 2 άτομα

•Αεροπορικά εισιτήρια: 60€

•Διαμονή: 100€

•ΣΥΝΟΛΟ: 160€ / 2 = 80€ το άτομο

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.


Ακολούθησε μας και στο YouTube για να ενημερώνεσαι για όλα τα βιντεάκια που ανεβάζουμε από τα ταξίδια μας. Κάνε εγγραφή εδώ
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال