ΜΠΡΙΖ 130 (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ)Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Ταξιδέψτε για 4 μέρες τον Ιανουάριο στη Μπριζ, με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο ibis Hotel. Τελική τιμή 130€ για αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Ημερομηνίες:

16/01 - 19/01 (4 μέρες, 130€) 
23/01 - 26/01 (4 μέρες, 140€)

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (28/10) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι ατομική do it yourself πρόταση ταξιδιού. Ο καθένας κάνει τις κρατήσεις μόνος του ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με απευθειας πτήσεις με την Ryanair προς το αεροδρόμιο Charleroi και κοστίζουν από μόλις 34€ με επιστροφή το άτομο στις παραπάνω ημερομηνίες. Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της ryanair.com ή μέσω της kiwi.com

Παράδειγμα:

Αθήνα - Βρυξέλλες 16/01 - 11:25
Βρυξέλλες Αθήνα 19/01 - 15:50

*Στη Μπριζ θα πάτε εύκολα και απευθείας από το αεροδρόμιο Charleroi με λεωφορείο της εταιρίας Flibco. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε πιο κάτω.

*Στην τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνεται μόνο μια μεσαία τσάντα πλάτης με διαστάσεις 40x25x20cm. Αν θέλετε να πάρετε και μια χειραποσκευή με ρόδες έως 10 κιλά θα πρέπει να την αγοράσετε με κόστος από 6€ ανά πτήση.
Πως θα πάω Μπριζ
Στη Μπριζ μπορείτε να πάτε με τα λεωφορεία της εταιρίας Flibco που κάνουν στάση στο αεροδρόμιο Charleroi των Βρυξελλών. Η διάρκεια της διαδρομής είναι 2ω10λ και το κόστος ξεκινάει από μόλις 5€ η μετάβαση. Κράτηση θα κάνετε στην ιστοσελίδα της flibco.com

Παράδειγμα:

Charleroi airport - Brugge 16/01 - 15:10
Brugge - Charleroi airport 19/01 - 09:30

*Υπάρχουν διάφορες ωρες αναχώρησης από και προς την Μπριζ γιαυτο επιλέξετε την κατάλληλη ώρα ώστε να μην χασετε την πτήση σας. Φροντίστε να ξεκινήσετε από την Μπριζ τουλάχιστον 5 ώρες νωρίτερα πριν την προγραμματισμένη πτήση σας. Οι παραπάνω ώρες του παραδείγματος είναι οι ιδανικές. 

ΔΙΑΜΟΝΗ

Το Ibis budget Brugge είναι ένα οικονομικό ξενοδοχείο το οποίο βρίσκεται δίπλα στο σιδηροδρομικό σταθμό της Μπριζ, στην άκρη της πόλης και σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το κέντρο της Μπριζ. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ιδιωτικό μπάνιο. Η τιμή του για 3 βράδια είναι στα 158€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


Κάνε κράτηση μέσω της Booking.com


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση για ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.


ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

•Ανάλυση τιμής για 2 άτομα (16/01 - 19/01)

•Αεροπορικά εισιτήρια: 68€

•Διαμονή: 158€

•Λεωφορείο για Μπριζ: 30€

•ΣΥΝΟΛΟ: 256€ / 2 = 128€ το άτομο

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.


Ακολούθησε μας και στο YouTube για να ενημερώνεσαι για όλα τα βιντεάκια που ανεβάζουμε από τα ταξίδια μας. Κάνε εγγραφή εδώ
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال