Κέρδισε ένα οργανωμένο ταξίδι στην Ιορδανία!



Κέρδισε ένα οργανωμένο ταξίδι με τους Greek Travelers για μια εβδομάδα στην Ιορδανία. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα 3 παρακάτω απλά βήματα: 

1️⃣ Like στη σελίδα μας στο Facebook

2️⃣ Follow την σελίδα μας στο Instagram

3️⃣ Κάνε tag 3 φίλους σου με ένα σχόλιο στις αντίστοιχες αναρτήσεις στο Facebook και στο Instagram. 

Όσα περισσότερα σχόλια με tags κάνεις, αυξάνονται και οι πιθανότητες να κερδίσεις. Μπορείς να κάνεις σχόλια ταυτόχρονα και στο Facebook αλλά και στο Instagram ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες ακόμα περισσότερο. 

Όροι και πληροφορίες:

Ο νικητής θα κερδίσει μια δωρεάν θέση για το ομαδικό μας ταξίδι στην Ιορδανία που θα πραγματοποιηθεί στις 16/12 με 23/12 και περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή, μεταφορές και όλες τις εκδρομές που θα κάνουμε. (Δεν περιλαμβάνονται είσοδοι σε αξιοθέατα και προσωπικά έξοδα)

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 10/11 με την βοήθεια εφαρμογής και θα μεταδοθεί live από την σελίδα μας στο Facebook και τον λογαριασμό μας στο Instagram. Θα κληρωθούν δυο νικητές, ένας από την σελίδα μας στο Facebook και ένας από την σελίδα μας στο Instagram. Ύστερα από νέα κλήρωση των δυο νικητών θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής που θα κερδίσει και το ταξίδι στην Ιορδανία. Ο δεύτερος νικητής θα κερδίσει μια δωροεπιταγή για αεροπορικά εισιτήρια αξίας 50€. 

Σε περίπτωση που ο μεγάλος νικητής δεν μπορεί να έρθει τις συγκεκριμένες ημερομηνίες, υπάρχει η δυνατότητα να έρθει σε κάποιο επόμενο ομαδικό ταξίδι στην Ιορδανία που θα οργανώσουμε από την νέα χρονιά.

Αν ο μεγάλος νικητής δεν επικοινωνήσει μαζί μας ή αρνηθεί το δώρο, τότε το ταξίδι θα το κερδίσει ο δεύτερος νικητής. Αν και ο δεύτερος νικητής δεν επικοινωνήσει μαζί μας ή αρνηθεί το δώρο, τότε θα γίνει νέα κλήρωση. Το δώρο δεν μπορεί να πουληθεί ούτε να μεταβιβαστεί σε άλλον.

Το ταξίδι δεν είναι προσφορά από καμία εταιρία και θα καλυφθεί με δικά μας έξοδα, σαν ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη που μας δείχνετε όλα αυτά τα 3 χρόνια λειτουργίας μας.

Καλή επιτυχία σε όλους!








Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال