Ryanair ,πτήσεις από 10€



Η Ryanair μόλις ανακοίνωσε μια νέα προσφορά με πτήσεις που ξεκινούν από μόλις 10€ η απλή μετάβαση για αρκετούς προορισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Συγκεκριμένα θα βρείτε δεκαδες πτησεις από 10€ για παρα πολλούς προορισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό, από το αεροδρόμιο της Αθήνας αλλά και της Θεσσαλονίκης.

Εκτός από την Ελλάδα η προσφορά με τα δεκάρικα τρέχει και σε όλη την Ευρώπη ,όπως το Μιλάνο και η Ρώμη που συνδέονται απευθείας με την Αθήνα και μπορειτε να συνδυάσετε πτησεις και σε άλλους μακρινούς προορισμούς σε πολύ χαμηλές τιμές.

Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν σήμερα και αύριο, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από τον Δεκέμβριο έως τον Φεβρουάριο, αλλά όπως και στις περισσότερες ανάλογες προσφορές οι φθηνοί ναύλοι εξαντλούνται αμέσως ,γιαυτο προτείνουμε να προχωρήστε σε κράτηση άμεσα.

Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την επίσημη εφαρμογή για smartphones και tablets. Για εύκολη αναζήτηση των προσφορών μπείτε εδώ

Από Αθήνα:



Από Θεσσαλονίκη:


Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال