ΜΑΛΤΑ 65€ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ)



Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Ταξιδέψτε για 4 μέρες τον Ιανουάριο στη Μάλτα, με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 3*. Τελική τιμή μόλις 65€ για αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 25/01 με 28/01

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (11/11) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι ατομική do it yourself πρόταση ταξιδιού. Ο καθένας κάνει τις κρατήσεις μόνος του ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με απευθειας πτήσεις με την Ryanair και κοστίζουν μόλις 20€ με επιστροφή το άτομο στις παραπάνω ημερομηνίες. Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της ryanair.com ή μέσω της kiwi.com

Παράδειγμα:

Αθήνα - Μάλτα 25/01 - 22:05
Μάλτα Αθήνα 28/01 - 13:00

*Στην τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνεται μόνο μια μεσαία τσάντα πλάτης με διαστάσεις 40x25x20cm. Αν θέλετε να πάρετε και μια χειραποσκευή με ρόδες έως 10 κιλά θα πρέπει να την αγοράσετε με κόστος από 6€ ανά πτήση.




ΔΙΑΜΟΝΗ
Το St Julian's Bay Hotel είναι 3 αστέρων και βρίσκεται στη δημοφιλή περιοχή st.Julian ,την καρδιά της νυχτερινής ζωής της Μαλτας. Η πολυσύχναστη περιοχή Paceville με τα κλαμπ και τα μπαρ απέχει μόλις 15 λεπτά με τα πόδια ενώ στη περιοχή θα βρείτε πολλά εστιατόρια. Η τιμή του για 3 βραδια είναι στα 89€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.




ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 40€
•Ξενοδοχείo: 89€
•ΣΥΝΟΛΟ: 129€ / 2 = 64,50€ το άτομο

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.


Ακολούθησε μας και στο YouTube για να ενημερώνεσαι για όλα τα βιντεάκια που ανεβάζουμε από τα ταξίδια μας. Κάνε εγγραφή εδώ




Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال