ΠΡΑΓΑ 140€ (ΠΑΣΧΑ)Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Αν θέλεις να συμμετέχεις σε κάποια από τα ομαδικά ταξίδια μας, μπες στην νέα ιστοσελίδα μας greektravelerstours.gr 

Ταξιδέψτε την μεγάλη εβδομάδα και το Πάσχα στη Πράγα, με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο διαμερισμάτων. Τελική τιμή 140€ για αεροπορικά και διαμονή ,από Θεσσαλονίκη.

Ημερομηνίες

19/04 - 22/04 (4 μέρες, 140€)
15/04 - 19/04 (5 μέρες, 160€)

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (22/01) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι ατομική do it yourself πρόταση ταξιδιού. Ο καθένας κάνει τις κρατήσεις μόνος του ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με απευθειας πτήσεις με την Ryanair και κοστίζουν 65€ με επιστροφή το άτομο στις παραπάνω ημερομηνίες. Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair.com ή μέσω της kiwi.com

Παράδειγμα:

Θεσσαλονίκη - Πράγα 19/04 - 10:10
Πράγα - Θεσσαλονίκη 22/04 - 11:10

* Στην τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνεται μόνο μια μεσαία τσάντα πλάτης με διαστάσεις 40x25x20cm. Αν θέλετε να πάρετε και μια χειραποσκευή με ρόδες έως 10 κιλά θα πρέπει να την αγοράσετε με κόστος από 6€ ανά πτήση.

ΔΙΑΜΟΝΗ

Το Old Strand Spirit είναι ένα ξενοδοχείο διαμερισμάτων 3 αστέρων και βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, μόλις 10 λεπτά μακριά με το τραμ από την κεντρική πλατεία Wenceslas. Όλα τα διαμερίσματα περιλαμβάνουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με πλυντήριο πιάτων και φούρνο καθώς και ιδιωτικο μπάνιο. Η τιμή του για 3 βράδια είναι στα 153€ για ένα ολόκληρο διαμέρισμα 50τ.μ. 


Κάνε κράτηση μέσω της booking.com


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση για ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 130€
•Διαμονή: 153€
•ΣΥΝΟΛΟ: 283€ / 2 = 141,50€ το άτομο

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.


Ακολούθησε μας και στο YouTube για να ενημερώνεσαι για όλα τα βιντεάκια που ανεβάζουμε από τα ταξίδια μας. Κάνε εγγραφή εδώ
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال