ΣΑΡΜ ΕΛ ΣΕΙΧ 300 (ΠΑΣΧΑ)


Ταξιδέψτε για μια εβδομάδα το Πάσχα στο εξωτικό Σαρμ ελ Σέιχ, με διαμονή σε πολυτελές all inclusive θέρετρο 4 αστέρων με πλήρης διατροφή και ποτά. Τελική τιμή 300€ για αεροπορικά και διαμονή από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 15/04 με 21/04

Το Σαρμ ελ Σέιχ είναι πόλη και λιμένας της Αιγύπτου στη Ερυθρά Θάλασσα ,και ένα από τα ποιο οικονομικά  τουριστικά θέρετρα με ηλιοφάνεια όλο τον χρόνο. Φημίζεται για τις καταδύσεις του ,οποτε αν είστε λάτρεις της θάλασσα και των καταδύσεων θα το ερωτευτείτε. Εκτος από χαλάρωση, ξεκούραση και μπάνια μπορείτε επίσης να κάνετε σαφάρι με καμήλες ή γουρούνες και να απολαύσετε το δείπνο σας σε τέντα βεδουίνων.

*Για να ταξιδέψετε στην Αίγυπτο χρειάζεται Βίζα την οποία παίρνετε στο αεροδρόμιο με την άφιξη σας. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε πιο κάτω. 

Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Αν θέλεις να συμμετέχεις σε κάποια από τα ομαδικά ταξίδια μας, μπες στην νέα ιστοσελίδα μας greektravelerstours.gr 

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με πτήσεις της Pegasus airlines με ανταπόκριση στην Κωνσταντινούπολη και κοστίζουν 142€ με επιστροφή το άτομο. Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της Pegasus airlines

Παράδειγμα:

Athens - Sharm El Sheikh 15/04 - 18:35
Sharm El Sheikh - Athens 21/04 - 02:55

*Η διάρκεια αναμονής στο πήγαινε είναι 3ω55λ και στην επιστροφή 9ω45λ. Μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε για μια σύντομη βόλτα στην όμορφη Κωνσταντινούπολη.

* Στην τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή με ρόδες έως 8 κιλά. Μπορείτε να προσθέσετε μια 20κιλη παραδοτέα βαλίτσα με μόλις 15€ ανα πτήση επιλέγοντας τον ναύλο essentials.




ΔΙΑΜΟΝΗ

Το Verginia Resort είναι ένα All inclusive resort 4 αστέρων και βρίσκεται σε απόσταση 15 λεπτών οδικώς από το κέντρο του Sharm Sharm El Sheikh. Στο ρεσορτ θα βρείτε μεγάλη πισίνα με καταρράκτη, σιντριβάνια και ένα σπα καθώς και 2 εστιατόρια και ένα κοκτέιλ μπαρ. Τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι, κλιματισμό και δωρεάν WiFi. Η τιμή του για 6 βράδια είναι στα 311€ με all inclusive παροχές. (Γεύματα και ποτά)


Κάνε κράτηση μέσω της booking.com


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση για κινητές συσκευές ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking μέσω της εφαρμογής. 






Βίζα για Αίγυπτο
Για όλους τους Ευρωπαίους επισκέπτες είναι απαραίτητη η βίζα για επίσκεψη στην Αίγυπτο. Βίζα μπορείτε να βγάλετε ηλεκτρονικά από την πρεσβεία ,on-line ή απευθειας στο αεροδρόμιο με την άφιξη σας. Το κόστος της είναι στα 25 δολάρια για διαμονή έως 30 μέρες. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την πρεσβεία της Αιγύπτου  (Βασ. Σοφίας 3, τηλ. 210 3618612)


ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 284€
•Διαμονή: 311€
•ΣΥΝΟΛΟ: 595€ / 2 = 297,50€ το άτομο

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (31/01) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι ατομική do it yourself πρόταση ταξιδιού. Ο καθένας κάνει τις κρατήσεις μόνος του ακολουθώντας τις παραπάνω οδηγίες.






Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال