ΠΑΡΙΣΙ 130€ (ΜΑΡΤΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 4 μέρες τον Μάρτιο στο Παρίσι, με διαμονή σε ξενοδοχείο ibis Hotel. Τελική τιμή 130€ για αεροπορικά και διαμονή ,από Θεσσαλονίκη.

Ημερομηνίες:

07/03 - 10/03 (4 μέρες, 154€)
21/03 - 24/03 (4 μέρες, 130€)

Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Αν θέλεις να συμμετέχεις σε κάποια από τα ομαδικά ταξίδια μας, μπες στην νέα ιστοσελίδα μας greektravelerstours.gr 

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με απευθειας πτήσεις με την Ryanair και κοστίζουν 47€ με επιστροφή το άτομο στις παραπάνω ημερομηνίες. Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της ryanair.com

Παράδειγμα:

Θεσσαλονίκη - Παρίσι 21/03 - 09:00
Παρίσι - Θεσσαλονίκη 24/03 - 11:55

* Το αεροδρόμιο που προσγειώνεται η Ryanair στο Παρίσι βρίσκεται στο Μποβέ, 1ω15λ μακριά από το κεντρικό Παρίσι. Για πληροφορίες για τα δρομολόγια μπείτε εδώ

* Στην τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνεται μόνο μια μεσαία τσάντα πλάτης με διαστάσεις 40x25x20cm. Αν θέλετε να πάρετε και μια χειραποσκευή με ρόδες έως 10 κιλά θα πρέπει να την αγοράσετε με επιπλέον κόστος.




ΔΙΑΜΟΝΗ
Το ibis budget Paris Porte de Vincennes βρίσκεται στο Παρίσι, σε απόσταση 20 λεπτών με τα πόδια από το κάστρο
Chateau de Vincennes. Η κοντινότερη στάση μετρό βρίσκεται 5 λεπτά μακριά με τα πόδια όπου μπορείτε να πάτε στο κεντρικό Παρίσι και σε αξιοθέατα όπως το μουσείο του Λούβρου σε περίπου 20 λεπτά. Στο ξενοδοχείο θα βρείτε δωρεάν Wi-Fi, χώρο φύλαξης αποσκευών και 24ωρη ρεσεψιόν. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ντουλάπα, τηλεόραση επίπεδης οθόνης καθώς και ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Η τιμή του για 3 βράδια είναι στα 167€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.






Για πιο άνετη διαμονή μπορείτε να επιλέξετε το Campanile Paris 14 το οποίο είναι 3 αστέρων, έχει πολύ καλές κριτικές και βρίσκεται 25 λεπτά μακριά με το μετρό από το κεντρικό Παρίσι. Τα κλιματιζόμενα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση, δωρεάν Wi-Fi και ιδιωτικό μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών. Η τιμή του για 3 βράδια είναι στα 239€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση, αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.





ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 95€
•Διαμονή: 167€
•ΣΥΝΟΛΟ: 262€ / 2 = 131€ το άτομο

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (01/02) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι ατομική do it yourself πρόταση ταξιδιού. Ο καθένας κάνει τις κρατήσεις μόνος του ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.






Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال