ΙΜΠΙΖΑ 290€ (ΙΟΥΛΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 5 βράδια τον Ιούλιο στην Ίμπιζα, με απευθείας πτήσεις της aegean και διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο στη διάσημη περιοχή San Antonio. Τελική τιμή 290€ για αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Ημερομηνίες:

04/07 - 09/07 (5 βράδια, 290€)
11/07 - 16/07 (5 βράδια, 315€)

Η Ίμπιζα είναι από τα πιο δημοφιλή νησιά της Ευρώπης με πανέμορφες παραλίες ,μαγευτικό ηλιοβασίλεμα και ατελείωτα πάρτυ. Μερικά από τα πιο διάσημα clubs του κόσμου βρίσκονται εκεί, όπως το Ushuaïa,  Hi Ibiza, Pacha, amnesia κ.α. με καθημερινές εμφανίσεις από τα μεγαλύτερα ονόματα της ηλεκτρονικής μουσικής όπως Armin Van Buren, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike και πολλούς άλλους. Φυσικά δεν λείπουν και οι μαγευτικές παραλίες με τα καταγάλανα νερά όπως η cala salada, cala comte, benirras beach κ.α.

Αξέχαστο στους επισκέπτες μένει και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα μπροστά από το διάσημο καφε - μπαρ Cafe Del Mar το οποίο βρίσκεται στη περιοχή San Antonio όπου προτείνουμε να μείνετε. Αν είσαι λάτρης της ηλεκτρονικής μουσικής και θέλεις να κανεις τα μπάνια σου σε μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες της Ευρώπης, τότε η ιμπιζα είναι ο ιδανικός προορισμός.

Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Αν θέλεις να συμμετέχεις σε κάποια από τα ομαδικά ταξίδια μας, μπες στην νέα ιστοσελίδα μας greektravelerstours.gr 

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με απευθειας πτήσεις με την Aegean και κοστίζουν 109€ με επιστροφή το άτομο στις παραπάνω ημερομηνίες. Κράτηση θα κάνετε μέσω της slyscanner.com και επιλογή της φθηνότερης προσφοράς ή απευθείας μέσω της ιστοσελίδας της aegean ελάχιστα ακριβότερα.

Παράδειγμα:

Αθήνα - Ίμπιζα 04/07 - 22:50
Ίμπιζα - Αθήνα 09/07 - 01:45

* Στην τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή καμπινας εως 8 κιλά καθώς και μια μικρή τσάντα πλάτης ανα άτομο.



ΔΙΑΜΟΝΗ
Το Hostal Horizonte βρίσκεται στη καρδιά του Σαν Αντόνιο η οποία είναι η πιο δημοφιλής περιοχή της Ίμπιζα διάσημη για την έντονη νυχτερινή ζωή της. Σε απόσταση μόλις 600μ. βρίσκεται η ομώνυμη παραλία του Σαν Αντόνιο ενώ η πιο όμορφη ίσως παραλία του νησιού cala salada βρίσκεται 10 λεπτά μακριά οδικώς. Το παγκόσμιου φήμης cafe Del Mar με το εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα βρίσκεται σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια. Το ξενοδοχείο προσφέρει πισίνα και βεράντα, ενώ όλα τα δωμάτια έχουν ιδιωτικό μπαλκόνι, ιδιωτικό μπάνιο και δωρεάν WiFi. Η τιμή του για 5 βράδια είναι στα 360€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking







ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 218€
•Διαμονή: 360€
•ΣΥΝΟΛΟ: 578€ / 2 = 289€ το άτομο

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (02/02) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι ατομική do it yourself πρόταση ταξιδιού. Ο καθένας κάνει τις κρατήσεις μόνος του ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.



Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال