ΣΠΛΙΤ 120€ (ΠΑΣΧΑ)



Ταξιδέψτε για 4 μέρες το Πάσχα στο όμορφο Σπλιτ της Κροατίας, με διαμονή σε κεντρικό διαμέρισμα με εξαιρετικές κριτικές. Τελική τιμή 120€ για αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 19/04 με 22/04

Το Σπλιτ είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κροατίας και ο κορυφαίος τουριστικός προορισμός της χώρας. Με αφορμή το νέο δρομολόγιο της Volotea που ξεκινάει από μέσα Απριλίου και τις φθηνές πτήσεις που θα βρείτε εκείνη την περίοδο είναι μια μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψετε την όμορφη αυτή πόλη που θεωρείται από τις πιο όμορφες των Δαλματικών ακτών. 

Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Αν θέλεις να συμμετέχεις σε κάποια από τα ομαδικά ταξίδια μας, μπες στην νέα ιστοσελίδα μας greektravelerstours.gr 

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με απευθειας πτήσεις με την Volotea και κοστίζουν 75€ με επιστροφή το άτομο. Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της volotea.com

Παράδειγμα:

Αθήνα - Σπλιτ 19/04 - 07:00
Σπλιτ - Αθήνα 22/04 - 20:15

*Στην τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή με ρόδες με διαστάσεις 55x40x20cm και μια μικρή τσάντα χειρός ή πλάτης με διαστάσεις 35x20x20cm.





ΔΙΑΜΟΝΗ
Το Blue Tree Rooms βρίσκεται στο κέντρο του Σπλιτ, σε απόσταση 500μ. από το Παλάτι του Διοκλητιανού που προστατεύεται από την UNESCO. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν ψυγείο, δωρεάν WiFi και ιδιωτικό μπάνιο με δωρεάν προϊόντα περιποίησης. Η τιμή του για 3 βράδια είναι στα 90€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking






ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 150€
•Διαμονή: 90€
•ΣΥΝΟΛΟ: 240€ / 2 = 120€ το άτομο

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (03/02) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι ατομική do it yourself πρόταση ταξιδιού. Ο καθένας κάνει τις κρατήσεις μόνος του ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.



Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال