ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ 95€ (ΑΠΡΙΛΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 4 μέρες τον Απρίλιο στο Βίλνιους της Λιθουανίας, με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 3*. Τελική τιμή 95€ για αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 02/04 με 05/04

Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Αν θέλεις να συμμετέχεις σε κάποια από τα ομαδικά ταξίδια μας, μπες στην νέα ιστοσελίδα μας greektravelerstours.gr 

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με απευθειας πτήσεις με την Ryanair και κοστίζουν 42€ με επιστροφή το άτομο. Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της ryanair.com

Παράδειγμα:

Αθήνα - Βίλνιους 02/04 - 09:30
Βίλνιους - Αθήνα 05/04 - 12:55

* Στην τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνεται μόνο μια μεσαία τσάντα πλάτης με διαστάσεις 40x25x20cm. Αν θέλετε να πάρετε και μια χειραποσκευή με ρόδες έως 10 κιλά θα πρέπει να την αγοράσετε με επιπλέον κόστος.




ΔΙΑΜΟΝΗ
Το Hotel Panorama είναι 3 αστέρων και βρίσκεται στην παλιά πόλη του Βίλνιους, σε απόσταση 500μ. από την Πύλη της Αυγής. Προσφέρει δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi, δορυφορική τηλεόραση και ιδιωτικό μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών.  Στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου υπάρχει lounge με πανοραμική θέα στην πόλη. Η τιμή του για 3 βράδια είναι στα 107€ για ένα δίκλινο δωμάτιο. 


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking






ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 85€
•Διαμονή: 107€
•ΣΥΝΟΛΟ: 192€ / 2 = 96€ το άτομο

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (04/02) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι ατομική do it yourself πρόταση ταξιδιού. Ο καθένας κάνει τις κρατήσεις μόνος του ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.



2 Σχόλια

  1. Αποσκληρυντές νερού από την https://clearwater.gr
    Η σκληρότητα του νερού οφείλεται στο ασβέστιο και το μαγνήσιο που περιέχει.
    Βάση νομοθεσίας δεν προβλέπεται ανώτατο όριο για αυτά τα στοιχεία.
    Παρ'ολα αυτά σε πολύ υψηλές συγκεντρώσεις και ιδιαίτερα σε νερά που χαρακτηρίζονται ως σκληρά, δημιουργούν προβλήματα επικαθίσεων αλάτων στις μηχανολογικές συσκευές, στις σωληνώσεις θέρμανσης του νερού όπως πλυντήριο, θερμοσίφωνας, και στα δίκτυα κεντρικών παροχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال