ΜΑΓΙΟΡΚΑ 175€ (ΜΑΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 5 μέρες τον Μάιο στη Μαγιόρκα, με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 3* στη περιοχή Santa ponsa. Τελική τιμή 175€ για αεροπορικά και διαμονή, από Θεσσαλονίκη.

Οι ημερομηνίες είναι 13/05 με 17/05

Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Αν θέλεις να συμμετέχεις σε κάποια από τα ομαδικά ταξίδια μας, μπες στην νέα ιστοσελίδα μας greektravelerstours.gr 

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και την volotea και κοστίζουν συνολικά 94€ για τέσσερις πτήσεις. Θα πρέπει να κάνετε 4 διαφορετικές κρατήσεις απλής μετάβασης απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair και της Volotea ή μια μόνο κράτηση μέσω της kiwi.com ελάχιστα ακριβότερα , αλλά προσφέροντας σας προστατευόμενες πτήσεις ανταπόκρισης.

Παράδειγμα:

Κράτηση 1, Ryanair 
Θεσσαλονίκη - Μιλάνο 13/05 - 07:50

Κράτηση 2, Ryanair 
Μιλάνο - Πάλμα Μαγιόρκα 13/05 - 16:10

Κράτηση 3, Volotea
Πάλμα Μαγιόρκα - Μπορνό 17/05 - 08:30

Κράτηση 4, Ryanair 
Μπορντό - Θεσσαλονίκη 17/05 - 17:20

*Η διάρκεια αναμονής στο πήγαινε από Θεσσαλονίκη προς Μαγιόρκα είναι 1ω40λ στο αεροδρόμιο Μπέργαμο του Μιλάνου, και στην επιστροφή από Μαγιόρκα για Θεσσαλονίκη 7ω20λ στη Μπορντό, μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε για μια σύντομη βόλτα στη πόλη.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost αεροπορικές εταιρίες δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται σε κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις ανταπόκρισης, μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις μέσω της kiwi.com παρέχοντας σας εγγύηση για όλες τις πτήσεις ανταπόκρισης ότι και να συμβεί. Επιλέξτε αναχωρηση Θεσσαλονίκη , προορισμός Μαγιόρκα, και τις ημερομηνίες 13/05 με 17/05

*Στη τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου στις πτήσεις της Ryanair περιλαμβάνεται μόνο μια μεσαία τσάντα πλάτης με διαστάσεις 40x25x20cm. Αν θέλετε να πάρετε μαζί σας και μια χειραποσκευή με ρόδες, θα πρέπει να αγοράσετε προτεραιότητα επιβίβασης με κόστος από 10€ ανά πτήση. Στην πτήση της Volotea η 10κιλη χειραποσκευή περιλαμβάνεται δωρεάν. 











ΔΙΑΜΟΝΗ
Το Apartamentos Vista Club βρίσκεται στη περιοχή Santa Ponsa, ένα από τα πιο τουριστικά θέρετρα της Μαγιόρκα. Η παραλία της Santa Ponsa βρίσκεται σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια. Παρέχει εξωτερική πισίνα και δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς στην παραλία με λεωφορείο. Τα διαμερίσματα διαθέτουν όλα κλιματισμό, ιδιωτικό μπαλκόνι και ιδιωτικο μπάνιο με ντους. Η τιμή του για 4 βράδια είναι στα 159€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking






ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 188€
•Διαμονή: 159€
•ΣΥΝΟΛΟ: 347€ / 2 = 173,50€ το άτομο

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (06/02) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι ατομική do it yourself πρόταση ταξιδιού. Ο καθένας κάνει τις κρατήσεις μόνος του ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.



Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال