Συνδυάστε Ντουμπάϊ, Άμπου Ντάμπι και Μαλδίβες για 11 ημέρες τον Νοέμβριο με 710€


Photo by Ishan / unsplash

Ταξιδέψτε για 11 ημέρες τον Νοέμβριο στις Μαλδίβες σε συνδυασμό με Ντουμπάϊ και Άμπου Ντάμπι, με διαμονή σε ξενοδοχεία 3* και 4* με κόστος 710€ για αεροπορικά και διαμονή, με αναχώρηση από Αθήνα.

Ημερομηνίες:

05/11 - 15/11

Θα μείνετε τα 3 πρώτα βράδια 05/11 - 08/11 στο Ντουμπάϊ, τα επόμενα 5 βράδια 08/11 - 13/11 στις Μαλδίβες και τα 2 τελευταία βράδια 13/11 - 15/11 στο Άμπου Ντάμπι. 

Αεροπορικά εισιτήρια 
Οι πτήσεις είναι με την Wizz air και κοστίζουν μόλις 355€ το άτομο με επιστροφή για τις παραπάνω ημερομηνίες. Θα πρέπει να κάνετε δυο ξεχωριστές κρατήσεις από την ιστοσελίδα wizzair.com

Παράδειγμα:

Αθήνα  - Άμπου Ντάμπι 05/11 - 18:20
Άμπου Ντάμπι - Αθήνα  15/11 - 14:00

Άμπου Ντάμπι - Male 08/11 - 13:25
Male - Άμπου Ντάμπι 13/11 - 08:40

*Η τιμή αφορά τον ναύλο light της wizzair και περιλαμβάνει μια τσάντα χειρός ή πλάτης με διαστάσεις 40x30x20cm. Μπορείτε να προσθέσετε μια έξτρα χειραποσκευή επιλέγοντας το wizz priority με κόστος 60€ το άτομο για όλες τις πτήσεις. 

*Από το αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι προς Ντουμπάϊ μπορείτε να πάτε σε μια ώρα και κάτι με τα δημόσια λεωφορεία με κόστος 6€ η διαδρομή ή με ταξί με κόστος 50€ η διαδρομή. 





Διαμονή Ντουμπάϊ 
Το TRYP by Wyndham Dubai Hotel είναι ξενοδοχείο 4* με πολύ καλές κριτικές και βρίσκεται 600μ. μακριά από το μετρό του Ντουμπάϊ όπου μπορείτε να πάτε στα περισσότερα αξιοθέατα σε ελάχιστα λεπτά.  Η τιμή του για 3 βράδια είναι 335€ για ενα δίκλινο δωμάτιο με δωρεάν ακύρωση.


*Στη τιμή περιλαμβάνονται διάφορες εκπτώσεις που ισχύουν μόνο για εγγεγραμμένους χρήστες της booking και για κρατήσεις από mobile συσκευές μέσω της εφαρμογής.




Διαμονή Μαλδίβες
Το New Breeze Thoddoo Inn είναι ένα low budget κατάλυμα στην ατόλη Thoddoo, η οποία είναι μια από τις πιο όμορφες κατοικήσιμες ατόλες στις Μαλδίβες. Βρίσκεται μόλις 500μ. μακριά από την όμορφη παραλία με λευκή άμμο. Η τιμή του είναι στα 218€ για ένα δίκλινο δωμάτιο για 5 βράδια, με δυνατότητα δωρεάν ακύρωσης.


*Για να πάτε στο ξενοδοχείο από το διεθνές αεροδρόμιο του Μάλε, επικοινωνήστε με το κατάλυμα για να σας κανονίσουν την μεταφορά. 


Διαμονή Άμπου Ντάμπι
Το Holiday Inn είναι ξενοδοχείο 4* και βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στο Άμπου Ντάμπι, πολύ κοντά στη παραλία με την λευκή άμμο και τον παραλιακό δρόμο. Η τιμή του για 2 βράδια είναι στα 164€ για ένα δίκλινο δωμάτιο με δυνατότητα ακύρωσης.




Πληροφορίες για την διαμονή
Για την διαμονή σας στις Μαλδίβες θα πρέπει να επιλέξετε ένα από τα 1100 μικροσκοπικά νησάκια (ατόλες) που αποτελούν την νησιωτική χώρα των Μαλδιβών. Υπάρχουν δυο επιλογές διαμονής, ο ένας είναι να μείνετε σε μια κατοικήσιμη ατόλη όπου ζούνε και ντόπιοι και η άλλη επιλογή είναι να μείνετε σε ένα ξενοδοχείο ρεσορτ που συνήθως βρίσκονται σε ιδιωτική ατόλη. 

Η πιο οικονομική επιλογή είναι να μείνετε σε μια κατοικήσιμη ατόλη, καθώς εκτός από τις πολλές επιλογές διαμονής και τις χαμηλές τιμές των ξενοδοχείων, υπάρχουν και παρα πολλές επιλογές σε εστιατόρια, καφέ, δραστηριότητες με χαμηλό κόστος. Επίσης θα δείτε και τον τρόπο ζωής των ντόπιων κάτι που δεν θα δείτε στα ρεσορτ, καθώς θα έρχεστε σε επαφή μόνο με τους υπαλλήλους και τους υπόλοιπους τουρίστες. Οποτε αν θέλετε μια οικονομική διαμονή όπου θα κάνετε περισσότερα πράγματα επιλέξετε μια κατοικήσιμη ατόλη. Αν αναζητάτε ηρεμία , χαλάρωση, χλιδή τότε επιλέξτε ένα ρεσορτ.

Η ατόλη Thoddoo που προτείνουμε να μείνετε βρίσκεται περίπου 70χλμ μακριά από το διεθνές αεροδρόμιο του Μάλε και είναι από τις πιο όμορφες κατοικήσιμες ατόλες στις Μαλδίβες με τις πιο όμορφες και καθαρές παραλίες. Υπάρχουν δημόσια ferry όπου εκτελούν τα δρομολόγια από το διαθνές αεροδρόμιο του Male καθημερινά με κόστος από μόλις 5 δολάρια η διαδρομή αλλά και πολλά ταχύπλοα σκάφη όπου κάνουν την διαδρομή σε λιγότερο από μιάμιση ώρα με 35 δολάρια ανά διαδρομή. Να έχετε υπόψην πως τα δημόσια δρομολόγια δεν εκτελούνται τις Παρασκευές. Για περισσότερες πληροφορίες για την μεταφορά σας επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο της προτίμησης σας. 


Διευκρινίσεις:

Ανάλυση τιμής για 2 ατομα
Αεροπορικά εισιτήρια: 706€
Διαμονή: 718€
Σύνολο: 1424€ / 2 = 712€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζεται με βάση τα 2 ατομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

-Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (14/08/2022) και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίες αυτής.

-Το ταξίδι αφορά ταξιδιωτική πρόταση και όχι ολοκληρωμένο πακέτο ταξιδιωτικού γραφείου. Οι κρατήσεις γίνονται ακολουθώντας τις παραπάνω οδηγίες και δεν υπάρχει δυνατότητα να κάνουμε τις κρατήσεις για εσάς. Για οποιοδήποτε πληροφορία σχετικά με το ξενοδοχείο ή την αεροπορική εταιρία απευθυνθείτε κατευθείαν σε αυτούς. 

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال