Μάλτα, 4 μέρες τον Οκτώβριο με 135€

Photo by Calin Stan / Unsplash

Ταξίδεψε για 4 μέρες τον Οκτώβριο στη Μάλτα, με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο στη περιοχή St.Julian. Τελική τιμή 135€ για αεροπορικά και διαμονή με αναχώρηση από Αθήνα.

Ο Οκτώβριος είναι ένας πολύ καλός μήνας αν θέλετε να ταξιδέψετε στη Μάλτα καθώς ο καιρός θυμίζει ακόμα καλοκαίρι με θερμοκρασία ημέρας γύρω στους 25 βαθμούς Κελσίου. Η θερμοκρασία της θάλασσας επίσης είναι ιδανική αν θέλετε να κολυμπήσετε και να εξερευνήσετε της όμορφες παραλίες του νησιού όπως το Blue Lagoon με τα καταγάλανα νερά. 

Ημερομηνίες:

01/10 - 04/10
08/10 - 11/10
15/10 - 18/10
22/10 - 25/10

Αεροπορικά εισιτήρια 
Οι πτήσεις είναι με την Ryanair και κοστίζουν από 53€ το άτομο με επιστροφή στις παραπάνω ημερομηνίες. Κράτηση μπορείτε να κάνετε από την εφαρμογή της ryanair για κινητές συσκευές ή απευθείας από την ιστοσελίδα ryanair.com

Παράδειγμα:

Αθήνα - Μάλτα 15/10 - 21:35
Μάλτα - Αθήνα 18/10 - 22:50

*Η τιμή αφορά τον ναύλο value της ryanair και περιλαμβάνει μια τσάντα χειρός ή πλάτης με διαστάσεις 40x20x25cm. 


Διαμονή
Το Dean Hamlet Hotel είναι ξενοδοχείο 3* και βρίσκεται στη περιοχή St.julian, η καλύτερη περιοχή αν αναζητάτε νυχτερινή διασκέδαση. Το κόστος του για 3 βράδια είναι στα 168€ για δυο άτομα εφόσον επιλέξτε την επιλογή της προπληρωμής χωρίς δυνατότητα ακύρωσης αλλά με ευελιξία στην αλλαγή των ημερομηνιών εφόσον αλλάξουν τα ταξιδιωτικά σας σχέδια. 


*Στη τιμή περιλαμβάνονται διάφορες εκπτώσεις που ισχύουν μόνο για εγγεγραμμένους χρήστες της booking και για κρατήσεις από mobile συσκευές μέσω της εφαρμογής.

*Στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο έμεινα τον Μάιο του 2020 και μπορώ να πω πως έμειναν απόλυτα ικανοποιημένος για τα χρήματα που πλήρωσα.


Ενοικίαση αυτοκινήτου
Αν θέλετε να νοικιάσετε αμάξι χωρίς πιστωτική κάρτα, χωρίς εγγύηση και με πλήρης ασφάλεια προτείνουμε την εταιρεία carnmotion.gr. Σημειώστε πως στην Μάλτα οδηγούν με βρετανικό σύστημα οδήγησης, αριστερά του δρόμου με δεξιοτίμονο. 

Διευκρινίσεις:

Ανάλυση τιμής για 2 ατομα 
Αεροπορικά εισιτήρια: 106€
Διαμονή: 168€
Σύνολο: 274€ / 2 = 137€ το άτομο 


-Οι τιμές βασίζεται με βάση τα 2 ατομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

-Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (17/08/2022) και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίες αυτής.

-Το ταξίδι αφορά ταξιδιωτική πρόταση και όχι ολοκληρωμένο πακέτο ταξιδιωτικού γραφείου. Οι κρατήσεις γίνονται ακολουθώντας τις παραπάνω οδηγίες και δεν υπάρχει δυνατότητα να κάνουμε τις κρατήσεις για εσάς. Για οποιοδήποτε πληροφορία σχετικά με το ξενοδοχείο ή την αεροπορική εταιρία απευθυνθείτε κατευθείαν σε αυτούς. 

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال