Τενερίφη, μια εβδομάδα τον Νοέμβριο με 360€



Ταξίδεψε για μια εβδομάδα τον Νοέμβριο στη Τενερίφη των Καναρίων νήσων, με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 3* στη περιοχή Puerto de la cruz. Τελική τιμή 360€ για αεροπορικά, διαμονή και αμάξι με πλήρη ασφαλιστική κάλυψη.

Η Τενερίφη είναι το μεγαλύτερο νησί των Καναρίων νήσων. Όπως και τα υπόλοιπα κανάρια νησιά διαθέτει εξαιρετικό κλίμα με σταθερή θερμοκρασία 25 βαθμούς Κελσίου χειμώνα - καλοκαίρι κάνοντας τον έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς των Ευρωπαίων τον χειμώνα. Εκτός από όμορφες παραλίες μπορείτε να επισκεφτείτε την κορυφή του ηφαιστείου Teide στα 3718μ. να κάνετε πεζοπορία σε εθνικά πάρκα με τροπικά δάση, να επισκεφτείτε γραφικά χωριά αλλά και τα κοντινά νησάκια La Palma και La Gomera.

Ημερομηνίες:

11/11 - 17/11

Αεροπορικά εισιτήρια 
Οι πτήσεις είναι με την Vueling airlines με ανταπόκριση στη Βαρκελώνη και κοστίζουν 143€ το άτομο με επιστροφή. Κράτηση μπορείτε να κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα vueling.com

Παράδειγμα:

Athens - Tenerife (TFN) 11/11 - 15:20
Tenerife (TFN) - Athens 17/11 - 19:30

*Η τιμή αφορά τον ναύλο basic της Vueling και περιλαμβάνει μια τσάντα χειρός ή πλάτης με διαστάσεις 40x30x20cm. 

*Στην επιστροφή η αναμονή είναι αρκετά μεγάλη, αν δεν θέλετε να περιμένετε τόσες πολλές ώρες μπορείτε να κλείσετε διαμονή σε κάποιο ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο.


Διαμονή
Το Coral Teide Mar είναι value for money ξενοδοχείο 3* με καλές κριτικές και βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στη πιο δημοφιλή περιοχη της Τενερίφης, puerto de la cruz. Διαθέτει δωμάτια τύπου στούντιο με μπαλκόνι και στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου θα βρείτε και πισίνα. Το κόστος του για ένα δίκλινο δωμάτια είναι στα 226€


*Στη τιμή περιλαμβάνονται διάφορες εκπτώσεις που ισχύουν μόνο για εγγεγραμμένους χρήστες της booking και για κρατήσεις από mobile συσκευές μέσω της εφαρμογής.

*Στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο είχα μείνει τον Νοέμβριο του 2020 και έμεινα αρκετά ευχαριστημένος για την σχέση ποιότητας - τιμής. 


Αυτοκίνητο
Αμάξι μπορείτε να νοικιάσετε από την εταιρία Cicar η οποία είναι η μεγαλύτερη των Καναρίων νήσων. Η κράτηση γίνεται online χωρίς να δώσετε στοιχεία πιστωτικής κάρτας και η πληρωμή μπορεί να γίνει στο γραφείο την ώρα της παραλαβής σε μετρητά ή με χρεωστική κάρτα χωρίς να αφήσετε κάποια εγγύηση. Στις δωρεάν παροχές περιλαμβάνεται προσθήκη δεύτερου οδηγού. Η τιμή για ένα αμάξι τύπου opel corsa είναι στα 204€ για  7 ημέρες. Κράτηση θα κάνετε από την ιστοσελίδα cicar.com




Διευκρινίσεις:

Ανάλυση τιμής για 2 ατομα 
Αεροπορικά εισιτήρια: 286€
Διαμονή: 226€
Αμάξι: 204€
Σύνολο: 716€ / 2 = 358€ το άτομο 


-Οι τιμές βασίζεται με βάση τα 2 ατομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

-Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (23/08/2022) και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίες αυτής.

-Το ταξίδι αφορά ταξιδιωτική πρόταση και όχι ολοκληρωμένο πακέτο ταξιδιωτικού γραφείου. Οι κρατήσεις γίνονται ακολουθώντας τις παραπάνω οδηγίες και δεν υπάρχει δυνατότητα να κάνουμε τις κρατήσεις για εσάς. Για οποιοδήποτε πληροφορία σχετικά με το ξενοδοχείο ή την αεροπορική εταιρία απευθυνθείτε κατευθείαν σε αυτούς. 

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال